RecLast' Alıntı:
dyanikoglu' Alıntı:
Madem bu kadar uçuk bütçen var, 980'i falan boşver bunu al bence :D

http://www.vatanbilgisayar.com/asus...gb-384bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-kart.html (12 GB Ram, tepe tepe kullanırsın artık :D)

Anakart ve ekran kartının aynı marka olmasının bir yararı/zararı olmaz. Yalnız anakartta ASUS'tan şaşma derim ben.

Yapma şunu arkadaş işte yapma :D Karar verdim bikere bide titanmı alayım yuh. 980x ti neyimize yetmicek :D Bu arada Anakart msi olursa daha iyi diye düşündüm ekran kartıda msi uyumlu çalışırlar. Birde asusların çok enerji harcadığını söyledi bi arkadaş msi daha iyiymiş bu yüzden tercihimi msi a çevirdim.

Bi saniye..

Bir terslik var :(

Anakart tek başına güç çekmez,sadece bir aracıdır,iletişimi sağlar.

Msi ekran kartı ve anakart daha uyumlu olur diye birşey zaten yok ;)

RecLast' Alıntı:
Asusmu olsun diyorsunuz şimdi bu şekilde iyi değilmi? ^^

Anakarta bakmadım fakat güç tüketiminden dolayı daha pahalı birşey seçtiyseniz gerek yok ona.

Onun yerine bir ziyafet çekersiniz olur biter :D

Benim ASUS'a karşı hep bir sempatim vardır, masaüstü bilgisayarımdaki olabilecek her şey ASUS şu anda(Ekran kartı, anakart, monitör, hatta tabletim bile ASUS Nexus 7 :D)

Adamlar kaliteli üretiyor, yapabilecek bir şey yok :D

Not: Alacak olduğun MSI modeli sanırım sıvı soğutmalı, uğraşmaya gerek yok bence. ASUS'taki directCU III daha cazip geldi bana.

dyanikoglu' Alıntı:
Benim ASUS'a karşı hep bir sempatim vardır, masaüstü bilgisayarımdaki olabilecek her şey ASUS şu anda(Ekran kartı, anakart, monitör, hatta tabletim bile ASUS Nexus 7 :D)

Not: Alacak olduğun MSI modeli sanırım sıvı soğutmalı, uğraşmaya gerek yok bence. ASUS'taki directCU III daha cazip geldi bana.

Msi de iyidir :)

Kırmızı tema,ve msi dragon filan çok şekil :D

Msi ile Asus pek karşılaştırılamaz,adamlar üretilecek en üst kaliteyi üretiyor zaten.

Gerisi kişisel zevk,şu anda Asus kullanıyorum fakat yeni bilgisayarıma msi anakart alacağım.

Bu arada amd ekran kartı tarafında msi,asus gibi markalar çok pahalı,o yüzden sapphire'ye muhtacım :shy:

RecLast' Alıntı:
Tamamdır o halde sadece anakart ve ekran kartımı asus olsun başka değişiklik yok dimi? :D

ASUS candır :D :D  Alacağın sistem en az 4 sene götürür zaten seni, fazla kasmaya gerek yok bence :D

SoloWarrior' Alıntı:
dyanikoglu' Alıntı:

Msi ile Asus pek karşılaştırılamaz,adamlar üretilecek en üst kaliteyi üretiyor zaten.

Gerisi kişisel zevk,şu anda Asus kullanıyorum fakat yeni bilgisayarıma msi anakart alacağım.

Bu arada amd ekran kartı tarafında msi,asus gibi markalar çok pahalı,o yüzden sapphire'ye muhtacım :shy:

Benimde AMD kartım Sapphire'di, sapphireselectclub'dan bir sürü oyun kazanmıştım çekilişle, ne günlerdi :D

dyanikoglu' Alıntı:
RecLast' Alıntı:
Tamamdır o halde sadece anakart ve ekran kartımı asus olsun başka değişiklik yok dimi? :D

ASUS candır :D :D  Alacağın sistem en az 4 sene götürür zaten seni, fazla kasmaya gerek yok bence :D

SoloWarrior' Alıntı:

Benimde AMD kartım Sapphire'di, sapphireselectclub'dan bir sürü oyun kazanmıştım çekilişle, ne günlerdi :D

Markalar güven veriyor sadece.

Mesela powercolor hd 5450 kartım var,700 mhz gpu 400 mhz bellek hızından 800-480 yaptım,95 derecelerde çalıştı hep ve hala birşey olmadı :cool:

Kartın fanı yok :D :D

Ekran kartında Evga yıda bence yabana atmayın.Asus ve msi bence Evga nın bir alt versiyonlarıdır.Evga nın malzeme kalitesi gayet iyidir şuanda gtx 760 kullanıyorum evga nın.Alacaksanız msi ı kesinlikle tercih etmiyorum hatta ne anakartını alın nede ekran kartını.Asus anakart ile Evga Ekran kartı güzel bir paket olabilir.