ASUS 980 Tİ STRİX alın 3 fanlı olan işlemci 6700k ddr4 ram HX750İ Güç kaynağı diğerleri zaten klasik
Bence asus gereksiz pahalı.Ozzy' Alıntı:ASUS 980 Tİ STRİX alın 3 fanlı olan işlemci 6700k ddr4 ram HX750İ Güç kaynağı diğerleri zaten klasik
RecLast' Alıntı:Arkadaş onu zaten alabilsem başka bişeye gerek yokki
sadece kendi başına 3bin lira bu yapıyor o yüzden ekran kartına şuan abanmak yerine herşeyi yüksek tutup ekran kartını ideal birşey yapayım diyorum. Ekran kartını sonra alabilirim ^^
SoloWarrior' Alıntı:Arkadaşlar bilmeden yazmayalım şuraya.
Eğer bu kafayla sistem kurduysanız sizin de performansınızda sorunlar var demektir.
Açın bakın işlemci testlerine,oyun için i5 yeter diyorlar,aynı ekran kartına i7 takıyorsun ve fps artıyor.
Buradaki anlaşılamayan nokta ise şu,2 işlemcide de gpu klullanımı %99 gösteriyor.
Yani i5 yeter ayaklarını bırakalım.
Bu arada ben bir tane resim attım,o resimdeki sistem 6.300 (vatan fiyatı).
Senin dediğin yer ve vatan karışık toplayınca daha da ucuza geliyor,nesini beğenmedin?
800 tl psu ya,450 tl soğutmaya vermenin neyi mantıklı ?
dyanikoglu' Alıntı:SoloWarrior' Alıntı:Arkadaşlar bilmeden yazmayalım şuraya.
Eğer bu kafayla sistem kurduysanız sizin de performansınızda sorunlar var demektir.
Açın bakın işlemci testlerine,oyun için i5 yeter diyorlar,aynı ekran kartına i7 takıyorsun ve fps artıyor.
Buradaki anlaşılamayan nokta ise şu,2 işlemcide de gpu klullanımı %99 gösteriyor.
Yani i5 yeter ayaklarını bırakalım.
Bu arada ben bir tane resim attım,o resimdeki sistem 6.300 (vatan fiyatı).
Senin dediğin yer ve vatan karışık toplayınca daha da ucuza geliyor,nesini beğenmedin?
800 tl psu ya,450 tl soğutmaya vermenin neyi mantıklı ?
Sağlam bir i5 ve bahsi geçen ekran kartıyla en kötü ihtimalle alınacak 60 fps'nin 70'e çıkmasının bir getirisi olduğunu sanmıyorum tipik bir oyuncu için. Ayrıca para sıkıntısı yoksa i7 al tabikide diye belirtmiştim.
SoloWarrior' Alıntı:dyanikoglu' Alıntı:Sağlam bir i5 ve bahsi geçen ekran kartıyla en kötü ihtimalle alınacak 60 fps'nin 70'e çıkmasının bir getirisi olduğunu sanmıyorum tipik bir oyuncu için. Ayrıca para sıkıntısı yoksa i7 al tabikide diye belirtmiştim.
Hı,orayı görmemişim.
Fakat i5 ile i7 arasındaki fark build işlemi gibi şeylerde çokça fark edilecektir.
dyanikoglu' Alıntı:SoloWarrior' Alıntı:Hı,orayı görmemişim.
Fakat i5 ile i7 arasındaki fark build işlemi gibi şeylerde çokça fark edilecektir.
Render yapmayacaksan diye de yazmıştımKonu sahibinin kanalını biliyordum çok öncelerden, oyun için topluyor diye düşündüm.
RecLast' Alıntı:Benim yapmadığım birşey şuan için yok açıkcası. Youtube da oyun videoları çekmek,oyun yapmak,web tasarım, programlama. Herşey ile uğraşmayı seviyorum bilgisayar ile alakalı herhangi birşey olsun yeter ^^ Fakat şuanki sistemim artık yetersiz kalmayı geçtim video programı kapalıyken bile kasma yaşatıyorsa oyunlarda, zamanı gelmiştir diye düşündüm değiştirmenin. Almışken sağlam birşey almak istiyorum fakat sorun şuki bütcemin 2 katı üstüne çıkıyor fiyat, eğer partnerim ile anlaşıp fiyatı ortalama gibi birşey yaparsam hem temiz hem sorunsuz tertemiz bir bilgisayar toparlamış olucam ^^ Kafamdaki bilgisayar son attığım resimdeki oluyor geriye kalan işse partnerle güzel bir anlaşma ayarlamak![]()
SoloWarrior' Alıntı:RecLast' Alıntı:Benim yapmadığım birşey şuan için yok açıkcası. Youtube da oyun videoları çekmek,oyun yapmak,web tasarım, programlama. Herşey ile uğraşmayı seviyorum bilgisayar ile alakalı herhangi birşey olsun yeter ^^ Fakat şuanki sistemim artık yetersiz kalmayı geçtim video programı kapalıyken bile kasma yaşatıyorsa oyunlarda, zamanı gelmiştir diye düşündüm değiştirmenin. Almışken sağlam birşey almak istiyorum fakat sorun şuki bütcemin 2 katı üstüne çıkıyor fiyat, eğer partnerim ile anlaşıp fiyatı ortalama gibi birşey yaparsam hem temiz hem sorunsuz tertemiz bir bilgisayar toparlamış olucam ^^ Kafamdaki bilgisayar son attığım resimdeki oluyor geriye kalan işse partnerle güzel bir anlaşma ayarlamak![]()
Soğutucu ve psu ya okadar para vermene gerek yok :/
RecLast' Alıntı:SoloWarrior' Alıntı:Soğutucu ve psu ya okadar para vermene gerek yok :/
Biliyorum son halini bidaha çekip göndericem yarın ^^
Ucuz soğutucu değilde iyi bi toparlıcam son olarak bitiricem artık daha kurcalamaya karıştırmaya gerek olmayacak ^^ Bu arada öm den mesaj yazmışsın fakat kendin kapattığın için cevap veremiyorum haberin olsun![]()
dyanikoglu' Alıntı:Madem bu kadar uçuk bütçen var, 980'i falan boşver bunu al bence![]()
http://www.vatanbilgisayar.com/asus...gb-384bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-kart.html (12 GB Ram, tepe tepe kullanırsın artık)
Anakart ve ekran kartının aynı marka olmasının bir yararı/zararı olmaz. Yalnız anakartta ASUS'tan şaşma derim ben.
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.