Mutsuzkralx

Yeni üye
17 Ocak 2024
3
1
0
(6) Ankara
Merhaba kendim oyun yapıyorum ve oyunda ekledigim şeylerde varmı hataa diye paket yapmaya çalıştıgımda bu hatayı aılıyorum 
normalde 4.25 surumunde çalışıyodum ama su an 4.27 ye geçtim ve bu hatayı alıyorum 

ATHelper: Packaging (Windows (64-bit)):   Writing manifest to D:\UE4 Oyun İçi obje\GAMES 4.27\Intermediate\Build\Manifest.xml
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)):   Building GAMES...
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)):   Using Visual Studio 2019 14.29.30153 toolchain (C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio\2019\Community\VC\Tools\MSVC\14.29.30133) and Windows 10.0.22621.0 SDK (C:\Program Files (x86)\Windows Kits\10).
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)):   [Upgrade]
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)):   [Upgrade] Using backward-compatible build settings. The latest version of UE4 sets the following values by default, which may require code changes:
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)):   [Upgrade]     bLegacyPublicIncludePaths = false                 => Omits subfolders from public include paths to reduce compiler command line length. (Previously: true).
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)):   [Upgrade]     ShadowVariableWarningLevel = WarningLevel.Error   => Treats shadowed variable warnings as errors. (Previously: WarningLevel.Warning).
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)):   [Upgrade]     PCHUsage = PCHUsageMode.UseExplicitOrSharedPCHs   => Set in build.cs files to enables IWYU-style PCH model. See https://docs.unrealengine.com/en-US/Programming/BuildTools/UnrealBuildTool/IWYU/index.html. (Previously: PCHUsageMode.UseSharedPCHs).
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)):   [Upgrade] Suppress this message by setting 'DefaultBuildSettings = BuildSettingsVersion.V2;' in GAMES.Target.cs, and explicitly overriding settings that differ from the new defaults.
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)):   [Upgrade]
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)):   Building 4 actions with 4 processes...
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)):     [1/4] SharedPCH.Core.cpp
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)):     c1xx: fatal error C1083: derleyici ara dosyas� a��lam�yor: 'D:\UE4 Oyun ����i obje\GAMES 4.27\Intermediate\Build\Win64\GAMES\Development\Core\SharedPCH.Core.h.pch': No such file or directory
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)): Took 6,2817272s to run UnrealBuildTool.exe, ExitCode=6
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)): UnrealBuildTool failed. See log for more details. (C:\Users\PC\AppData\Roaming\Unreal Engine\AutomationTool\Logs\D+EpicLibrary+UE_4.27\UBT-GAMES-Win64-Development.txt)
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)): AutomationTool exiting with ExitCode=6 (6)
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)): BUILD FAILED
PackagingResults: Error: Unknown Error
LogAudioMixer: Display: Audio Buffer Underrun (starvation) detected.

sizce sorun neyedn kaynaklı olabilir

Yanlış yönlendirmek istemem ama .4.25 Sürümünde Visual studio üzerinden projeni derlemişsin gibi anladım yazılara baktığımda. Projeyi taşıdıktan sonra 4.27 sürümünde de bi derleme yapmayı denedin mi?

merhaba ben unreal engine 4 te yeni oldugumdan önceden paket ederken visual studio gerekiyomuş araştırdım ver kurdum nasıl yapıldıgını bilmiyorum derlemenin  ama eski hatamı çözmüştü internette araştırdım 4.27 de bir yerde derleme butonu varmış galiba ama o basılmıyodu (nasıl derleme yapacagımı bilmiyorum)

Intermediate, Saved, Binaries gibi klasörlerini önce bir yedekleyip silin, ardından .uproject'e sağ tıklayarak Visual Studio solution dosyalarını oluşturun. Solution üstünden Build yapın. (Sadece proje için)

Lütfen bunu yaparken Unreal Engine'i kapalı tutun, açık olması derleme sürecinde sorun yaşatabilir. 

Aynı hatayı tekrar alırsanız, Unreal Engine'in forumlarında eminim ki bir şeyler çıkar bu konuya dair, oradan bir yol izleyebilirsiniz.

merhaba ben araştırdım ve siz bir şey yazmadan önce yeni bir proje açıp aktardım sorun çözüldü ama bi statich mesh atmıştım silince  bana pack yaparken o dosyayı bulamıyorum diye waring veriyo

bu konuda acil yardım lazım dosyalarda bilgim çok az ve paketlerken her yerden hata veriyor onu indirdim bunu kurdum her türlü hata verdi paketleme başarısız oluyor acaba yayın açsamda birlikte sorunumu çözecek arkadaşlar olursa yazın bana yardım lazım bu konuda

Sorun tamamen derleyici versiyonuyla alakalı. Visual Studio Installere girin Components sekmesinde Toolchain versiyonları var. Üst seviye bir şey kurun sorun çözülecektir.

Önemli olan satır şurası :

Using Visual Studio 2019 14.29.30153 toolchain (C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio\2019\Community\VC\Tools\MSVC\14.29.30133) and Windows 10.0.22621.0 SDK (C:\Program Files (x86)\Windows Kits\10).

Ayrıca Windows Game Development SDK denilen uygulamayı, Microsoftun sitesinden indirip kurun. Game Development Kit.

"D:\UE4 Oyun İçi obje\GAMES 4.27\Intermediate\Build\Manifest.xm"

Ayrıca bu tarz türkçe isimli boşluklu klasörler kullanmayın. "Oyun İÇİ" gibi ne bileyim arada boşluk olan klasör isimleri kullanmayın.

İngilizce kullanmaya çalışın. GameObjects mesela. Bitti gitti. Birleşik yazın ve Ş büyük İ ,ç gibi karakterler kullanmayın. Game_Objects bu da olabilir mesela. "InGameObjects" .

Ayrıca Unreal ile ciddi ciddi oyun geliştirecekseniz eğer, Linux gibi stabilizasyonu olmayan işletim sistemlerini de kullanmayın mümkünse.

Son düzenleme: