54hasan44' Alıntı:yenidenmi yükleyim 4.12 yi ? projelerim konusunda sıkıntı olmaz deilmi
Phyrexian' Alıntı:54hasan44' Alıntı:yenidenmi yükleyim 4.12 yi ? projelerim konusunda sıkıntı olmaz deilmi
Projelerinizi yeni bir sürüme çevirirken yedek alın. Alışkanlık haline getirin yani bunu, aynı zamanda yeni bir proje açıp orada build etmeye çalışın, eğer sorun yeni projede de devam ediyorsa; yeni sürüme geçirebilirsiniz. Eğer motoru source olarak indirip build ettiyseniz de, Lightmass'ı rebuild edip çözebilmeniz mümkün.
Neden bbu kadar çok sorunla karşılaşıyoruz hala yanıt bekliyorum teşekkür ederim şimdiden54hasan44' Alıntı:Phyrexian' Alıntı:Projelerinizi yeni bir sürüme çevirirken yedek alın. Alışkanlık haline getirin yani bunu, aynı zamanda yeni bir proje açıp orada build etmeye çalışın, eğer sorun yeni projede de devam ediyorsa; yeni sürüme geçirebilirsiniz. Eğer motoru source olarak indirip build ettiyseniz de, Lightmass'ı rebuild edip çözebilmeniz mümkün.
zaten ben yeni sürümde projemi tasarladım ama son zamanlarda yukarda belirttiğim sorunu alıyorum .Lightmass ı rebuld nasıl edicem biraz açarmısınız ?
54hasan44' Alıntı:yenidenmi yükleyim 4.12 yi ? projelerim konusunda sıkıntı olmaz deilmi
54hasan44' Alıntı:ue4.12 yi tekrar kurdum ama aynı sorun devam ediyor![]()
Bu problemleri hiç biri yoktu bende ama aynı hatayı alıyordum bazen sapıtıyor gibi ben çözümü githubdan Unreal Engine 4 kaynak dosyasını indirip öyle denemiştim çözüme ulaşmıştım. Kafasına göre swarm çalışıyor yada bu hatayı veriyor.Ben çalışmadığı zaman Sourceden hallediyorum. Bir öneri olabilir deneyebilirsinizcahitburak' Alıntı:
- Swarm Agent güvenlik duvarı yada antivirüs duvarı tarafından bloke edilmiş olabilir.
- Çalıştırma sırasında yanlışlıkla birden çok sayıda Swarm Agent açılmış olabilir. Aynı anda tek Swarm Agent çalışmalıdır.
- Hatanın projeye özgü olup olmadığını denetlemek için herhangi bir taslak proje(örneğin First Person Template) oluşturup bu projede Lighting Build deneyin.
54hasan44' Alıntı:Herhangi bir virüs programı UE4ü engellemiyor ince ince baktım.
Aynı şekilde tek bir tane swarm çalışıyor, görev yöneticisinden ona da baktım.
Problemim projeme özgü, başka projede bu hatayı vermiyor.
Ne yapmalıyım?
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.