54hasan44

Cezalı Üye
4 Haz 2016
45
-12
0
(54) Sakarya
swarm failed to kick off sorunu nedir beyler,build light yapamıyorum

GzBYk7.png
y4EMla.png

54hasan44' Alıntı:
yenidenmi yükleyim 4.12 yi ? projelerim konusunda sıkıntı olmaz deilmi

Projelerinizi yeni bir sürüme çevirirken yedek alın. Alışkanlık haline getirin yani bunu, aynı zamanda yeni bir proje açıp orada build etmeye çalışın, eğer sorun yeni projede de devam ediyorsa; yeni sürüme geçirebilirsiniz. Eğer motoru source olarak indirip build ettiyseniz de, Lightmass'ı rebuild edip çözebilmeniz mümkün.

Phyrexian' Alıntı:
54hasan44' Alıntı:

Projelerinizi yeni bir sürüme çevirirken yedek alın. Alışkanlık haline getirin yani bunu, aynı zamanda yeni bir proje açıp orada build etmeye çalışın, eğer sorun yeni projede de devam ediyorsa; yeni sürüme geçirebilirsiniz. Eğer motoru source olarak indirip build ettiyseniz de, Lightmass'ı rebuild edip çözebilmeniz mümkün.

zaten ben yeni sürümde projemi tasarladım ama son zamanlarda yukarda belirttiğim sorunu alıyorum .Lightmass ı rebuld nasıl edicem biraz açarmısınız ?

54hasan44' Alıntı:
Phyrexian' Alıntı:

zaten ben yeni sürümde projemi tasarladım ama son zamanlarda yukarda belirttiğim sorunu alıyorum .Lightmass ı rebuld nasıl edicem biraz açarmısınız ?
Neden bbu kadar çok sorunla karşılaşıyoruz hala yanıt bekliyorum teşekkür ederim şimdiden

54hasan44' Alıntı:

Benim sorunumu bu çözmüştü(diskte farklı bir klasöre yüklemiştim),en fazla 5gb kota kaybedersiniz,bir deneyin derim.

Projelerde bir sıkıntı çıkarmaz,ama güvene almak için en önemli projenizi masaüstüne filan kopyalayın,silersiniz.

arkadaşlar bu sorunu bilen yokmu 2 gündür bekliyorum,bilgisi olan yokmu,birbirimize yardımcı olmamız gerek kendimizi geliştirmemiz için :(

• Swarm Agent güvenlik duvarı yada antivirüs duvarı tarafından bloke edilmiş olabilir.
  • Çalıştırma sırasında yanlışlıkla birden çok sayıda Swarm Agent açılmış olabilir. Aynı anda tek Swarm Agent çalışmalıdır.
  • Hatanın projeye özgü olup olmadığını denetlemek için herhangi bir taslak proje(örneğin First Person Template) oluşturup bu projede Lighting Build deneyin.

cahitburak' Alıntı:
  • Swarm Agent güvenlik duvarı yada antivirüs duvarı tarafından bloke edilmiş olabilir.
  • Çalıştırma sırasında yanlışlıkla birden çok sayıda Swarm Agent açılmış olabilir. Aynı anda tek Swarm Agent çalışmalıdır.
  • Hatanın projeye özgü olup olmadığını denetlemek için herhangi bir taslak proje(örneğin First Person Template) oluşturup bu projede Lighting Build deneyin.
Bu problemleri hiç biri yoktu bende ama aynı hatayı alıyordum bazen sapıtıyor gibi ben çözümü githubdan Unreal Engine 4 kaynak dosyasını indirip öyle denemiştim çözüme ulaşmıştım. Kafasına göre swarm çalışıyor yada bu hatayı veriyor.Ben çalışmadığı zaman Sourceden hallediyorum. Bir öneri olabilir deneyebilirsiniz

Herhangi bir virüs programı UE4ü engellemiyor ince ince baktım.
Aynı şekilde tek bir tane swarm çalışıyor, görev yöneticisinden ona da baktım.
Problemim projeme özgü, başka projede bu hatayı vermiyor.

Ne yapmalıyım?

54hasan44' Alıntı:
Herhangi bir virüs programı UE4ü engellemiyor ince ince baktım.
Aynı şekilde tek bir tane swarm çalışıyor, görev yöneticisinden ona da baktım.
Problemim projeme özgü, başka projede bu hatayı vermiyor.

Ne yapmalıyım?

Belli ki bölümde(map) Lightmass Processin bloklanmasına neden olan hatalı bir içerik var.
  • Map dosyasına sağ tıklayın ve Asset Actions/Export seçeneği ile bölümü .tf3d dosyası olarak dışarı aktarın.
  • Projenize yeni bir bölüm ekleyin ve File/Import seçeneği ile dışarı aktarmış olduğunuz bölümü içe aktarın.

Bu işlemler sorunu çözmezse şüphe duyduğunuz modelleri silip sahneye tekrar eklemelisiniz. Şüphe uyandıran içerikler yüksek poligonlu modeller, çok fazla sayıda UV çakışması yaratan modeller, karmaşık modeller ve foliage gibi nesneler olabilir. Belki ekran görüntüsü gönderirseniz yardımcı olabiliriz.