Herkese Merhaba Arkadaşlar Ben Elif,
Zannediyorum ki aranızdaki şuanda tek bayanım
Unreal Engine 4 üzerinde çalışmalara yeni başladım. Ben mimari tasarımlar ile ilgileniyorum. Forumu inceledim fakat forumda bir Soru Cevap Köşesi olmadığını gördüm. Benim de bir sorum var fakat bunu nereye yazacağımı bulamadım. Buradan admin lere mesajım foruma bir soru cevap köşesi eklemeleri gerekmektedir. Herneyse lafı daha fazla uzatmadan sorularıma geçeyim;
1. Soru: Resimde görülen fps karakterim Play'e bastığımda alttaki taban zeminin içinden geçip aşağıya doğru düşüyor
2. Soru: Ben 3ds Max te ayrı ayrı duvarlar, kapılar, pencereler olarak evimi modellememe rağmen, 3d max ten fbx export alıp, unreal içine import ettiğimde unreal içinde evimi tek bir obje olarak algılıyor.
3. Soru: FPS karakterimin boyutunu nasıl küçültebilirim.
Cevaplayan herkese sevgiler, saygılar,
Elif... :heart:
Zannediyorum ki aranızdaki şuanda tek bayanım
1. Soru: Resimde görülen fps karakterim Play'e bastığımda alttaki taban zeminin içinden geçip aşağıya doğru düşüyor
2. Soru: Ben 3ds Max te ayrı ayrı duvarlar, kapılar, pencereler olarak evimi modellememe rağmen, 3d max ten fbx export alıp, unreal içine import ettiğimde unreal içinde evimi tek bir obje olarak algılıyor.
3. Soru: FPS karakterimin boyutunu nasıl küçültebilirim.
Cevaplayan herkese sevgiler, saygılar,
Elif... :heart: