mrtcnaslnts

Aktif üye
8 Ara 2019
575
2
42
28
Elimde 4 5 tane düşman modeli var bunlar boyanmış uvsi vs alınmış halde ancak 80 90k tris bn bunu düşman başına en azından maximum 20k tris yapmak istiyorum.. Zbrush üzerinden Remesh yapınca gayet güzel oluyor ama UVmap haritası bozuluyor. Blender üzerinden remesh yaptığımda da durum yine aynı. Decimate yaptığımda sorun çıkmıyor ama çok fazla üçgen ve bozuk bir yüzeye dönüşüyor. Mevcut UVmap bozmadan nasıl Remesh yapabilirim? Lütfen yardım çünkü konu halledilmesi gereken bir konu. Aslında Zbrush Baya iyi bu konuda ama onun da UV map bozmadan yapma gibi bir seçeneği olsa keşke

UE5 içerisinde LOD kısmında bi ayar var. onu kıstığımda Tris değeri de düşüyor. olur mu burdan ayarlasam direkt?
rms.jpg

Son düzenleme:
Retopology atmadan tris düşürmenin tek yolu zaten gösterdiğin seçenek, blender içinden yapma zaten unreal kendi içinde daha iyi çözüyor decimate işini 0.5 e kadar inebilirsib baya yeterli sonuçlar veriyor. Ama olayın gerçek çözümü dediğim gibi retopology ama biliyorum ki tek başına uğraşıyorsun aynı sebeple bende dokunamıyorum birçok karaktere, aynen kullanıp geçiyorum.

• Beğen
Tepkiler: mrtcnaslnts
Gecen izledigim, 2025 yazina ait Unreal Engine videosuna gore artik bunu engine icinden yapabiliyorsunuz. hatirladigim kadari ile sizin buldugunuz gibi yapiliyordu videoda

Son düzenleme: