ood Great Pizza tarzı bir oyunun burger versiyonunu yapıyorum. Birçok şeyi hazırladım ve şuan karakterlerin rastgele liste vermesi gerek.Örneğin turşulu burger veya turşusuz.Bunun yanında ekstradan kola mı ayran mı isteyecek? Patates kızartması alacak mı? Gibi.
Fakat mantığı oturtamadım.Tüm bunları yazıya dökmekteyim.Misal veriyorum turşulu isterse turşulu yazacak. Fakat random string seçemiyorum.Enum ile yapmak istedim fakat oradan da rastgele seçim yapamıyorum.Random işlemlerinde en fazla float ve int kullanabiliyorum.

Bunun hakkında mantık yürütebilen var mı ?
Edit Doğru mu yapıyorum yanlış mı bilemem ama şöyle bir yol izledim

AddOrder Eventinden 2 random int sayısına göre string yapıp kendi gruplarına atıp en sonunda da birleştiriyorum ? Hepsini böyle yapacağım.Doğru mudur bilemem.Amaca giden her yol mübahtır :
performans sorunu çıkaracak mı acaba 
Fakat mantığı oturtamadım.Tüm bunları yazıya dökmekteyim.Misal veriyorum turşulu isterse turşulu yazacak. Fakat random string seçemiyorum.Enum ile yapmak istedim fakat oradan da rastgele seçim yapamıyorum.Random işlemlerinde en fazla float ve int kullanabiliyorum.

Bunun hakkında mantık yürütebilen var mı ?
Edit Doğru mu yapıyorum yanlış mı bilemem ama şöyle bir yol izledim

AddOrder Eventinden 2 random int sayısına göre string yapıp kendi gruplarına atıp en sonunda da birleştiriyorum ? Hepsini böyle yapacağım.Doğru mudur bilemem.Amaca giden her yol mübahtır :