qukla

Unreal MVP
16 Tem 2015
381
90
0
(35) İzmir
Selamlar...

Toplam 4 level bir de giriş menüsü olan bir oyun yaptım ancak ne yaparsam yapayım bir türlü Packaging yapamıyorum. Windows 64 Bit pack yapmaya çalışıyorum ama şöyle bir hata mesajı çıkıyor karşıma:

--------------------------------------------
CommandUtils.Run: Run: Took 150,3335986s to run UE4Editor-Cmd.exe, ExitCode=1
MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): InternalUtils.SafeCopyFile: SafeCopyFile C:\Program Files\Epic Games\4.8\Engine\Programs\AutomationTool\Saved\Cook.txt C:\Program Files\Epic Games\4.8\Engine\Programs\AutomationTool\Saved\Logs\Cook.txt
MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): InternalUtils.SafeDeleteFile: SafeDeleteFile C:\Program Files\Epic Games\4.8\Engine\Programs\AutomationTool\Saved\Cook.txt
MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): Project.Cook: Cook failed. Deleting cooked data.
MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): ErrorReporter.Error: ERROR: AutomationTool error: Cook failed.
MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): BuildCommand.Execute: ERROR: BUILD FAILED
MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): Program.Main: ERROR: AutomationTool terminated with exception:
MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): Program.Main: ERROR: Exception in AutomationScripts.Automation: BUILD FAILED: Failed while running Cook for C:\Users\Qukla\Documents\Unreal Projects\KorkunçluOyun\MyProject.uproject; see log C:\Program Files\Epic Games\4.8\Engine\Programs\AutomationTool\Saved\Logs\Cook.txt
MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): Stacktrace:    at Project.Cook(ProjectParams Params)
MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)):    at BuildCookRun.DoBuildCookRun(ProjectParams Params)
MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)):    at BuildCommand.Execute()
MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)):    at AutomationTool.Automation.Execute(List`1 CommandsToExecute, CaselessDictionary`1 Commands)
MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)):    at AutomationTool.Automation.Process(String[] CommandLine)
MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)):    at AutomationTool.Program.MainProc(Object Param)
MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)):    at AutomationTool.InternalUtils.RunSingleInstance(MainProc Main, Object Param)
MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)):    at AutomationTool.Program.Main()
MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): Program.Main: ERROR: BUILD FAILED: Failed while running Cook for C:\Users\Qukla\Documents\Unreal Projects\KorkunçluOyun\MyProject.uproject; see log C:\Program Files\Epic Games\4.8\Engine\Programs\AutomationTool\Saved\Logs\Cook.txt
MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): ProcessManager.KillAll: Trying to kill 0 spawned processes.
MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): Program.Main: AutomationTool exiting with ExitCode=25
MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): Domain_ProcessExit
MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): ProcessManager.KillAll: Trying to kill 0 spawned processes.
MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): copying UAT log files...
MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): RunUAT.bat ERROR: AutomationTool was unable to run successfully.
MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): BUILD FAILED
MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): 'oem' iç ya da dış komut, çalıştırılabilir
MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): program ya da toplu iş dosyası olarak tanınmıyor.
MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): 'uid' iç ya da dış komut, çalıştırılabilir
MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): program ya da toplu iş dosyası olarak tanınmıyor.
MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): 'version' iç ya da dış komut, çalıştırılabilir
MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): 'pid' iç ya da dış komut, çalıştırılabilir
MainFrameActions: Packaging (Windows (64-bit)): 'cs' iç ya da dış komut, çalıştırılabilir

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Kullandığım UE4 versiyonu : 4.8.3 Ancak ilk projeye başladığımda 4.8.0 ile başlamıştım.

Yardımcı olursanız çok sevinirim..

Saygılar...

see log C:\Program Files\Epic Games\4.8\Engine\Programs\AutomationTool\Saved\Logs\Cook.txt

Şu .txt dosyasını upload edebilir misiniz? Bir de 32 bit packaging yaptığınızda da aynı hatayı veriyor mu?

Bu arada proje/klasör/asset isimlerinde mümkün olduğunca Türkçe karakter kullanmaktan kaçının.

Teşekkürler. İsim konusunda dikkat ederim bundan sonra : )

Her türlü projede aynı hatayı alıyorum. Hatta Starter Content olmayan blank project açıp packing yapmayı deniyor ve onda da benzer bir hata alıyordum. UE' ye yazdım durumu bilgisayarda bir sorun vardır eğer uygunsa projeyi bir yere kaydedip Format çekip temiz windows kurup tekrar yapmayı deneyin dedi. Bende şimdi dediğini yaptım henüz bir sorunla karşılaşmadım ancak Yaklaşık 3 saattir cooking yapıyor. Eğer sonunda bunda da hata verirse. " Cook.txt" dosyasını upload ederim.  

İlgilendiğin için teşekkürler tekrar : )

EK olarak bir şey danışmak istiyordum: Oyunu Cook etmeden, Cook edince ortaya çıkacak boyutunu görmenin bir yolu var mı? 

Evet... Pazar günümün 4 saatini Cook beklemekle geçirdikten sonra yine aynı hatayı aldım. Cook.txt dosyasını ek olarak gönderiyorum ..

Çok teşekkürler.

http://www.filedropper.com/cook

Ey maşallah, log destan gibi birşey çıkmış ben de içinden çıkamadım haliyle. :p

Yarın bu log dosyası ile birlikte tekrar AnswerHub'a yazıp durumu izah edin bakalım bu sefer ne diyecekler. Packaging ile ilgili hiçbir sorunla karşılaşmadığım için bugüne kadar çözmeye nerden başlarım onu da bilemiyorum o yüzden yapabileceğim bu kadar malesef. :\

Öyle valla :)

" CookResults:Error: Error Couldn't save package, filename is too long: C:/Users/Qukla/Documents/Unreal Projects/KorkunçluOyun/Saved/Cooked/WindowsNoEditor/MyProject/Content/Hospital/Hospital_Pack/Structural/Hospital/Hospital_Pack/Structural/Stairs_Railings/Meshes/SM_Hospital_Stairs_WoodTrim_Short.uasset"

Derken kastettiği ne sizce ? " M_Hospital_Stairs_WoodTrim_Short.uasset" mı çok uzun bir dosya ismi ?

Sonunda çözdüm : )

Yeni bir blank project açtım, bütün levelleri buraya migrate ettim, haliyle sadece level lerde kullanılan materyaller yer aldı yeni projede. Her şeyi baştan build ettim, log da hata olan mesh leri değiştirdim ve oldu : ) Oyun da 3.5 gb a düştü. Hoş yine fazla ortalama 20-30 dk oyun süresi var. Ama 17 GB dan iyidir.: )

Teşekkürler tekrar ilgilendiğiniz için.