Arkadaşlar, ben oyun yapmak istiyorum. Ama Insanlar tam olarak nasıl bir oyun isterler yani oyunda nelere dikkat ederler oyunun Içinde nelerin olmasını isterler mesala karakterin en ince hareketleri bile yapması önemli mi ? Benim aklımda korku türünde bir oyun var bu siteye kayıt olduğumdan beri hep korku üzerine çalışma yaptım. Bazı ufak oyunlarda yapmaya çalıştım. Ama asıl oyunum, korku üzerine olacak benim burada sormaya çalştığım oyundaki detaylar vesayre nasıl olmalı ? Bunu sorma gereği duydum çünkü üzerinde bu kadar uğraştğım bu oyunu kimse beğenmiyecekse oyuna o kadar emek vermenin pek bir anlamı olmaz değilmi bu yüzden tüm deteyları ile nasıl bir oyun yapmalıyız buradaki herkesin ben bu cevaba ihtiyacı var belki fazla uzun yazdım ama arkadaşlar zaman çok değerli doğru değerlendirmeliyiz değil mi ? adminlerden de cevap bekliyorum. Burada onlar daha tecrübeli her kes den cevap bekliyorum. Tabiki eminim herkese faydalı olcaktır. Bu kadar uzun olduğu Için ve sıktıysam sizi özür dilerim.