dogan

Yeni üye
30 Ocak 2016
5
3
0
(34) İstanbul Avrupa
Projemi 4.22.1 ile oluşturmuştum ve bugüne kadar bir sorun ile karşılaşmamıştım. Sabah editörü açtığımda update uyarısını gördüm ve salak gibi gidip tıkladım. Şu an 4.22.2 oldu ve artık network ile ilgili bir sıkıntıdan dolayı oyun crash vermeye başladı. "Assertion failed: (SIZE_T)AckCount <= AckRecord.Count() [File:D:\Build\++UE4\Sync\Engine\Source\Runtime\Engine\Private\Net\NetPacketNotify.cpp] [Line: 28] " şeklinde bir hata alıyorum. Bu update'i geri almam mümkünmüdür sizce? Yoksa birkaç hafta beklemek durumunda mı kalıcam? Github üzerinde de 4.22.2 versiyon var malesef. Ne önerirsiniz?

Geri alma şansınız yok diye biliyorum fakat projenizi öncelikle yedekleyin. Daha sonra Saved ve Intermediate klasörlerini silin ve VS açık manuel olarak projenizi build edin.

Cevap için teşekkürler. Evet maalesef update yaptıktan sonra geri almak mümkün değilmiş. Yaşadığım soruna gelince aslında benim hatam sonucu ortaya çıkmış. Game Mode içerisinde "Use Seamless Travel" tikini koymadığım için bu sorunu yaşıyormuşum.