Merhaba arkadaşlar karakterimin triggerboxa geldiğinde hızının yavaşlamasını istiyorum nasıl yapacağım?
leonscottkfm' Alıntı:Merhaba arkadaşlar karakterimin triggerboxa geldiğinde hızının yavaşlamasını istiyorum nasıl yapacağım?
talisca90' Alıntı:
Bu videoya ek ;
Koşmayı tuş a bağlamış video da. onun yerine sen Add custom ekleyip ona bağla. Level Blueprint gel. onactorbegin den castto (first yada third) karakter ine bağlı . castto nun obje sini triger box on actor üne bagla.
Castto ya add custom a ne işim verdi isen ona bağla . add custom target ine castto nun as BP sini bağla .
Olmaz ise resim atarım .
leonscottkfm' Alıntı:talisca90' Alıntı:
Bu videoya ek ;
Koşmayı tuş a bağlamış video da. onun yerine sen Add custom ekleyip ona bağla. Level Blueprint gel. onactorbegin den castto (first yada third) karakter ine bağlı . castto nun obje sini triger box on actor üne bagla.
Castto ya add custom a ne işim verdi isen ona bağla . add custom target ine castto nun as BP sini bağla .
Olmaz ise resim atarım .
Oldu sağol teşekkürlerFakat mesela ben adam ölünce kırmızı ışık koydum oraya visible olsun gözüksün istiyorum senin dediğin gibi bir blueprint oluşturursak level içerisindeki şeyleri tanıyamıyor. mesela o lambayı tanıyamıyor bende trigger kullanıp onu copy paste etmek zorunda kalıyorum. trigger kullandıgım zaaman openlevel blueprint içerisinde mapteki lambayı falan görürken,actor blueprint oluşturdugumuzda bu lambayı görmüyor adamın hareketini 0 yapsam bile lambayı yakamıyorum.
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.