TornadoTT

Yeni üye
24 Kas 2015
280
13
0
31
(6) Ankara
1-)Crosshair yanlış yerde duruyor.(resim1)Benim istediğim LineTracein vurucağı yöne bakması bunu nasıl yapabilirim?
2-)Birde kamera ters tarafta dururken silahın yönüne göre ateş ediyor(resim2).Bu durumda ateş tuşuna bastığımzda silahı ve karakteri crosshair yönüne çevirmem gerek bunu nasıl yaparım?
r8pXW3.png

P6N28O.png

cahitburak' Alıntı:
SoloWarrior' Alıntı:
Google çeviriyi yapan ekiple bir akrabalık filan var mı ? :)

Zaten çalışıp çalışmadığını deneyecektim,fakat her zaman motoru açıp birşeyler deneme şansım olmuyor,o yüzden ortamda bilgili birileri varsa hemen atlıyorum.

Yardım edersin veya etmezsin sana kalmış,birşeyleri öğrenmek için yapmayacağım şeyler yok :p

Solocum, bence sende disleksi var, ne metaforları anlıyorsun ne de normal cümleleri. Ben bilgi paylaşımında bulundum zaten. Doğru olanı söyledim. Sen onu uygulayayım mı diyorsun, o sana kalmış beni ilgilendirmez. Bunun Google Çeviri ile ne ilgisi var? Hangi cümlede anlam, sözdizim yada başka bir hata var. Laf sokacaksan da daha zekice olsun lütfen, alınmam öyle şeylere ama  ergen tribi gibi olmasın. Neden sana yaptığım açıklamaların açıklamalarının açıklamalarını yapmak zorunda kalıyorum, bilmiyorum.
Sonuçta anlaşıyoruz değil mi?

Google benzetmesini cümleyi tek okuyuşta anlamadığım için yaptım,ders çalışırken o kadar okunuyor demekki.

SoloWarrior' Alıntı:
Hayır.
SoloWarrior' Alıntı:
Google benzetmesini cümleyi tek okuyuşta anlamadığım için yaptım,ders çalışırken o kadar okunuyor demekki.
O senin sorunun, benim değil ki.

SoloWarrior' Alıntı:
Off-screen olan işaretleri vs. göstermek için kullandığım sistem ile değiştirsemmi?
Bir de "Ben burada böyle bir sistem kullanmıştım, ondan da anlarım, söyleyeyim dedim." olayına girdiğinde, nasıl bir sistem kullandığını, hesaplamayı nasıl yaptığını da söyle ki teknik bir tartışma da yapabilelim. Öyle daha verimli olur, çok daha fazla şey öğreniriz hep beraber.

cahitburak' Alıntı:
SoloWarrior' Alıntı:
Hayır.
SoloWarrior' Alıntı:
O senin sorunun, benim değil ki.

SoloWarrior' Alıntı:
Off-screen olan işaretleri vs. göstermek için kullandığım sistem ile değiştirsemmi?
Bir de "Ben burada böyle bir sistem kullanmıştım, ondan da anlarım, söyleyeyim dedim." olayına girdiğinde, nasıl bir sistem kullandığını, hesaplamayı nasıl yaptığını da söyle ki teknik bir tartışma da yapabilelim. Öyle daha verimli olur, çok daha fazla şey öğreniriz hep beraber.
Şahsen yazdıklarını anlıyorum.

Konuyu gördüm ve bu node hakkında bir soru sordum.

Elimdeki işi bırakıp onlara bakamam,ben kaçtım,yarına yetiştirmem gerekenler kağıtlar var.