Öncelikle herkeze merhaba UE ye yeni başladım aklımda bir hayatta kalma oyunu dair bir kaç fikir var fakat internette pek hayatta kalma ile ilgili pek mataryel bulamadım nasıl yapacağımıda bilmiyorum acaba yardım edebilirmisiniz ?
Hollyman' Alıntı:Özel mesaj atarsan bir kaç fikir önerebilirim![]()
odabas.32' Alıntı:Aynen bende survival üzerine projem var fakat çok az kaynak var daha zengin kaynağı nereden bulabilirim yeni başladım.
Hollyman' Alıntı:odabas.32' Alıntı:Aynen bende survival üzerine projem var fakat çok az kaynak var daha zengin kaynağı nereden bulabilirim yeni başladım.
Türkçe olarak kaynak bulmak biraz sıkıntı fakat, İngilizce olarak istersen çok fazla video veya kaynak bulabilirim![]()
odabas.32' Alıntı:Bulursanız çok sevinirim![]()
Khameria' Alıntı:odabas.32' Alıntı:Bulursanız çok sevinirim![]()
Basit Inventory Yapımı
Basit Örnekler | Açlık Sistemi, Eğilme vb. gibi sistemler
Açlık sistemi ile susuzluk sistemi aynı mantığa dayanıyor. Bu sebeple aynı şekilde yapılabilir.
Bunun dışında koşmak, koşulduğu takdirde yorulmak gibi sistemler yapılabilir bununda mantalitesi bayağı bir yakın![]()
odabas.32' Alıntı:Teşekkürlerpeki ağaç kesme gibi sistemleri yapabileceğim bi ders varmı?
odabas.32' Alıntı:Teşekkürlerpeki ağaç kesme gibi sistemleri yapabileceğim bi ders varmı?

Khameria' Alıntı:odabas.32' Alıntı:Teşekkürlerpeki ağaç kesme gibi sistemleri yapabileceğim bi ders varmı?
Tüm ağaçları Destroyable mesh yapıp vurduğunda Odun veya Tahta olarak Actor spawnlamasını yapabilirsin diye düşünüyorum
Daha önce denemedim fakat deneyip sonucu paylaşırım![]()
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.