kinglord34' Alıntı:
Bağımsız oyunlara kıyasla gerçekten çok üst seviye bir oyun çıkartmışsınız.Tebrik ediyorum, ayın 15 inde inşallah alacağım :D

Teşekkürler kinglord, bu yalnızca başlangıç desteklerinizle çok daha büyük yapımlarla buluşturacağım sizi.

Herkesin desteğini bekliyorum.

Hocam elinize sağlık çok eğlenceli görünüyor.  Video da birçok farklı harita var sanırım, toplamda kaç harita yaptınız ve kaç kişilik bir ekip ile çalışıyorsunuz acaba?

dogan' Alıntı:
Hocam elinize sağlık çok eğlenceli görünüyor.  Video da birçok farklı harita var sanırım, toplamda kaç harita yaptınız ve kaç kişilik bir ekip ile çalışıyorsunuz acaba?

Teşekkür ederim, 21 single player haritası var, 22 ye çıkaracağım büyük ihtimalle, multiplayer için 12 harita olacak (yapım aşamasında) ve şimdilik tek tabanca devam ediyorum ::) Bu oyunun gelirine bağlı olarak ekip arttıracağız inşallah ::)

Hocam oyunu oynadım gayet güzel olmuş ellerinize sağlık acaba Multiplayer modu çıkarmayı düşünüyor musunuz? Gerçekten muazzam olur.

Günde 5-6 saat uyuyorum multiplayer ı yetiştirmek için, mevcut araçlar yenilendi, üstüne yeni araçlar geliyor, arayüzler değişti. vs vs ::)  tek tabanca biraz vakit alıyor bu işler ama multiplayer için ön sürüm yapacağım en azından, her oyun modu için 1er harita ekleyeceğim, daha sonra update ile arttıracağım harita sayısını

Şu görüntü gerçekten çok iyi: https://steamcdn-a.akamaihd.net/ste...2bf7591db04872e4d557.600x338.jpg?t=1594026587

Oyunun multiplayerini çıkarırsanız sırf reklam yapmadığınız için 1 kişi bile oynamaz. Bence oyun tamamen biterse hemen yayınlamak yerine bütçe konusunda zaman tanıyıp para biriktirip, oyun yayımlanır yayımlanmaz reklamı basmak çok daha mantıklı. Oyun ucuz olacağına ücretsiz olması daha mantıklı. Multiplayeri çıkarmayı başarırsanız oyun içi (pay to win olmadan) skin ağırlıklı market eklerseniz ciddi anlamda para kazanırsınız. PC sektöründe reklam için çok çaba harcamak gerekiyor ama. 
Ayrıca Mobile oyununuz vardı neden bıraktınız?

Arkadaşlar yaklaşık 12 gündür hastanede yatıyorum, dolayısıyla multiplayer paketi bir süre daha gecikecek, hastanede dahi ağır aksak çalışmaya devam ediyorum ancak burada testleri tamamlamam tabii ki mümkün değil. Gecikme için kusura bakmayın haberdar edeceğim sizleri. 

Teşekkürler...

enoes241' Alıntı:
nonlinear' Alıntı:
Daha iyisini yaptığında lütfen haber ver, görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum :)

Youtube sayfamı takip edebilirsin o zaman. 10 yıl önce yaptım daha iyisini ;)

Sg ya full iç tasarım yapmışsın dış dünya yapmak iç dünya yapmaktan daha zor 1 tane dış dünya tasarımın yok. Almışsın objeleri yerleştirmişsin 10 yıldır tek öğrendiğin şey bu olmuş. Ben mesela her şeyi 6 senede öğrendim. efekt modelleme harita tasarımı + kodlama + websitesi + photoshop adamı ezmeye çalışmışsında dış mekan tasarımın yok 1 tane şehir var oda berbat. Kare duruyor. Cs 1.6 mapları gibi.
+ adam oyun yapıyor sen küçük bir interior yapıyorsun :DD

Youtube sayfana baktım ve tek gördüğüm, mimari iç dizayn. ağzımdan aldın, bir inşaat mühendisi olarak 10-15 sene önce bile 100-150 verip bizim çantacı dediğimiz arkadaşlara yaptırırdık bu çalışmaları. baskıya verince senin 4k lardan bir farkı kalmıyor o yılların çalışmaları bile. yeni birşey yaptığını sanıyorsan büyük gaflet içindesin. ayrıca optimizasyon kelimesinin kelime anlamından da çok uzak olduğun aşikar. bu proje 6000 ve üstü işlemciler, 600 serisi ve üstü ekran kartlarında saatte 300 kilometre hızla giden araçların render layabileceği şekilde ayarlı. yaptığın o çalışmaları böyle bir oyun içinde kullanabileceğini sanıyorsan sana çok büyük başarılar dilerim. böbürlenmeye çalışmadan önce bilgi sahibi olman tavsiyemdir, gereksiz yorumların için ayrıca teşekkürler.

leonscottkfm' Alıntı:
enoes241' Alıntı:
Youtube sayfamı takip edebilirsin o zaman. 10 yıl önce yaptım daha iyisini ;)

Sg ya full iç tasarım yapmışsın dış dünya yapmak iç dünya yapmaktan daha zor 1 tane dış dünya tasarımın yok. Almışsın objeleri yerleştirmişsin 10 yıldır tek öğrendiğin şey bu olmuş. Ben mesela her şeyi 6 senede öğrendim. efekt modelleme harita tasarımı + kodlama + websitesi + photoshop adamı ezmeye çalışmışsında dış mekan tasarımın yok 1 tane şehir var oda berbat. Kare duruyor. Cs 1.6 mapları gibi.
+ adam oyun yapıyor sen küçük bir interior yapıyorsun :DD

Amacım ezmek değil, Unreal konusunda hepinizden tecrübeli bi abiniz olarak yol göstermek o yüzden terbiyesizliğin luzumu yok ama kabahat sende değil adam yerine koyup cevap verdiğim için bende. Git evinin önüne yaşıtlarınla oyna hadi

nonlinear' Alıntı:
Youtube sayfana baktım ve tek gördüğüm, mimari iç dizayn. ağzımdan aldın, bir inşaat mühendisi olarak 10-15 sene önce bile 100-150 verip bizim çantacı dediğimiz arkadaşlara yaptırırdık bu çalışmaları. baskıya verince senin 4k lardan bir farkı kalmıyor o yılların çalışmaları bile. yeni birşey yaptığını sanıyorsan büyük gaflet içindesin. ayrıca optimizasyon kelimesinin kelime anlamından da çok uzak olduğun aşikar. bu proje 6000 ve üstü işlemciler, 600 serisi ve üstü ekran kartlarında saatte 300 kilometre hızla giden araçların render layabileceği şekilde ayarlı. yaptığın o çalışmaları böyle bir oyun içinde kullanabileceğini sanıyorsan sana çok büyük başarılar dilerim. böbürlenmeye çalışmadan önce bilgi sahibi olman tavsiyemdir, gereksiz yorumların için ayrıca teşekkürler.

Böbürlenmeye çalışanın sen olduğu ortada. Onu bile doğru düzgün yapamıyorsun ki birde bana akıl vermeye kalkıyorsun. Hiçbişe bildiğin yok kraliyet ailesindenmiş gibi triplerin var. Optimizasyon nedir açıkla bakalım einstein ?
Bu yeni nesilde de buna ayar oluyorum hiçbişe bilmez karşıdakine laf sallar durur. Yap bakalım öyle bi iş ondan sonra konuş. O kullanamazsın dediğin ancak afişlerde gördüğün kalite 1050 ti üzerinde 70-90 fps alıyor son videoma girip bakabilirsin.

Sana tavsiyem iki boyutlu oyunlara yönel orda kimse kalite aramaz. hoş artık herkes oynanış derdinde çünkü kaliteyi aştık ama bu senin 20 yıl önceki grafiklerin tekrar insana grafik aratır o yüzden en iyisi sana 2 boyutlu oyun