https://store.steampowered.com/app/1347960/Enga_Extreme_Battle_Race/
EBR erken erişim avantajları ile yayına girmiştir.
Enga Games
EBR erken erişim avantajları ile yayına girmiştir.
Enga Games
kinglord34' Alıntı:Bağımsız oyunlara kıyasla gerçekten çok üst seviye bir oyun çıkartmışsınız.Tebrik ediyorum, ayın 15 inde inşallah alacağım![]()
dogan' Alıntı:Hocam elinize sağlık çok eğlenceli görünüyor. Video da birçok farklı harita var sanırım, toplamda kaç harita yaptınız ve kaç kişilik bir ekip ile çalışıyorsunuz acaba?
dogan' Alıntı:Tek başına zorlu bir süreç bu. Kolay gelsin. Elinize sağlık
kinglord34' Alıntı:Multiplayer mod geldiğinde bana mesaj atarsan ya da forumdan duyurursan mutlu olurum. Başarılar
enoes241' Alıntı:Hocam yanlış anlama ama görsel kalite neden bu kadar yerlerde ? Biraz görsellere çalışmanızı tavsiye ederim
nonlinear' Alıntı:enoes241' Alıntı:Hocam yanlış anlama ama görsel kalite neden bu kadar yerlerde ? Biraz görsellere çalışmanızı tavsiye ederim
Daha iyisini yaptığında lütfen haber ver, görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum![]()
enoes241' Alıntı:nonlinear' Alıntı:Daha iyisini yaptığında lütfen haber ver, görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum![]()
Youtube sayfamı takip edebilirsin o zaman. 10 yıl önce yaptım daha iyisini![]()
leonscottkfm' Alıntı:enoes241' Alıntı:Youtube sayfamı takip edebilirsin o zaman. 10 yıl önce yaptım daha iyisini![]()
Sg ya full iç tasarım yapmışsın dış dünya yapmak iç dünya yapmaktan daha zor 1 tane dış dünya tasarımın yok. Almışsın objeleri yerleştirmişsin 10 yıldır tek öğrendiğin şey bu olmuş. Ben mesela her şeyi 6 senede öğrendim. efekt modelleme harita tasarımı + kodlama + websitesi + photoshop adamı ezmeye çalışmışsında dış mekan tasarımın yok 1 tane şehir var oda berbat. Kare duruyor. Cs 1.6 mapları gibi.
+ adam oyun yapıyor sen küçük bir interior yapıyorsunD
nonlinear' Alıntı:Youtube sayfana baktım ve tek gördüğüm, mimari iç dizayn. ağzımdan aldın, bir inşaat mühendisi olarak 10-15 sene önce bile 100-150 verip bizim çantacı dediğimiz arkadaşlara yaptırırdık bu çalışmaları. baskıya verince senin 4k lardan bir farkı kalmıyor o yılların çalışmaları bile. yeni birşey yaptığını sanıyorsan büyük gaflet içindesin. ayrıca optimizasyon kelimesinin kelime anlamından da çok uzak olduğun aşikar. bu proje 6000 ve üstü işlemciler, 600 serisi ve üstü ekran kartlarında saatte 300 kilometre hızla giden araçların render layabileceği şekilde ayarlı. yaptığın o çalışmaları böyle bir oyun içinde kullanabileceğini sanıyorsan sana çok büyük başarılar dilerim. böbürlenmeye çalışmadan önce bilgi sahibi olman tavsiyemdir, gereksiz yorumların için ayrıca teşekkürler.
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.