Herkese selamlar,

Demo 2.0 yayında, massive performans update ekledim, artık daha çok çeşit ve daha fazla mob olmasına rağmen fps yi çarpmayı başardık demek yerinde olur. Birçok farklı yeniliği de içeriğinde barındırıyor. Ben 4k ekranda ultra ayarlarda ortalama 90-100 fps, high ayarlarda 150 fps leri görüyorum. Oyunu deneyen arkadaşlar donanım özellikleri ve aldıkları ortalama fps yi buradan iletebilirse sevinirim.

Şimdiden herkese teşekkürler, saygılarımla.

Harika iş Çağrı Abim bravo, sizin ekibe de başarılar fırsat bulduğum en kısa zamanda oynayacağım.

Bullet tarzı çok VFX yaratılan oyunlarda bu 150 FPS civarını yakalamak kolay iş değil. Mühendislik gerektiriyor.

Aklıma bir şey geldi haydi yazayım dedim. Bazı oyun geliştiriciler kendilerine üniversiteli mi ne diyorlardı 60FPS üzerine çıkılmadığını iddia ediyordu.

V-Sync G-Sync haberleri yok.

Çok başarılar.

Yeni nesil motorların getirdiği ağır performans sorunları için Lumen, Nanite vs. yapay zeka desteği olmadan şimdilik zor.

Zaten high-tech computing denilen şey yapay zekaya evriliyor.

Yapay zeka destekli kare oluşturma teknolojileri (DLSS, FSR) ile sanırım 250 FPS'leri göremeyenler az diyecekler bir kaç seneye.

TPU(Tensör İşlemci Ünitesi) ve NPU (Nöral İşlemci Ünitesi) ile bol bol AI frame generationlara hazır olsunlar. Ne kadar harika bir şey olduğunu anlayacaklar. Ben çünkü algoritmasını okudum ve anladım :)