Herkese selamlar,
store.steampowered.com
Demo 2.0 yayında, massive performans update ekledim, artık daha çok çeşit ve daha fazla mob olmasına rağmen fps yi çarpmayı başardık demek yerinde olur. Birçok farklı yeniliği de içeriğinde barındırıyor. Ben 4k ekranda ultra ayarlarda ortalama 90-100 fps, high ayarlarda 150 fps leri görüyorum. Oyunu deneyen arkadaşlar donanım özellikleri ve aldıkları ortalama fps yi buradan iletebilirse sevinirim.
Şimdiden herkese teşekkürler, saygılarımla.
Code of Shadows on Steam
Code of Shadows is a fast-paced real-time roguelite where you fight alongside powerful support drones. Pause on demand, evolve mid-fight, and push back relentless rift-spawned hordes across shifting dimensions. Adapt your build, master the chaos, and survive each run.
Demo 2.0 yayında, massive performans update ekledim, artık daha çok çeşit ve daha fazla mob olmasına rağmen fps yi çarpmayı başardık demek yerinde olur. Birçok farklı yeniliği de içeriğinde barındırıyor. Ben 4k ekranda ultra ayarlarda ortalama 90-100 fps, high ayarlarda 150 fps leri görüyorum. Oyunu deneyen arkadaşlar donanım özellikleri ve aldıkları ortalama fps yi buradan iletebilirse sevinirim.
Şimdiden herkese teşekkürler, saygılarımla.