DeveloperPHOBOS

Yeni üye
7 Eyl 2015
111
7
0
(54) Sakarya
Merhabalar Unreal engine ailesi. 

Bayadır bakıyorum fakat iyi bir örnek bulamadım amnesia tarzı kapı nasıl yapabılırım? bildiğiniz örnek proje veya video varmıdır ? 

Phyrexian' Alıntı:
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Bu ders işine yarayabilir.

bu ders yakın ama istenilen sonuç alınmıyo. bu tutmalı çekerek açmalı kapı hikayesi hiiiç kolay birşey değil arkadaşlar. ve bunun derside yok. sadece marketplacede paralı satılıyo. bunu yapabilen babayiğit çıkmadı daha.

VEGA' Alıntı:
Phyrexian' Alıntı:
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Bu ders işine yarayabilir.

bu ders yakın ama istenilen sonuç alınmıyo. bu tutmalı çekerek açmalı kapı hikayesi hiiiç kolay birşey değil arkadaşlar. ve bunun derside yok. sadece marketplacede paralı satılıyo. bunu yapabilen babayiğit çıkmadı daha.
https://forums.unrealengine.com/showthread.php?763-Pick-Up-Amnesia-Style&p=4874&viewfull=1#post4874

Öncelikle bir Raycast oluşturmanız lazım. Bu raycast'ın Out Hit dizi çıkış fonksiyonundaki objeyi referans olarak kullanıp Mouse olayında bu objeyi çalıştırıp belirli rotation açısını değiştirmeniz lazım.
Karakterinizin blueprintinde Handle Distance gibi bir değişken oluşturulup aynı değişkeni aynı zamanda senkronize bir şekilde değişmeniz lazım.

Mouse olayları için gözatın: https://docs.unrealengine.com/latest/INT/BlueprintAPI/Input/MouseEvents/index.html[/SIZE]

Arkadaşlar Bir Actor ün Relative rotation değerini oluşturduğum bir değişkene nasıl yüklerim ? sonra bu değişkeni sıfıra eşitmi diye branch da kullanıcam. yardım ederseniz çok sevinirim.

VEGA' Alıntı:
Arkadaşlar Bir Actor ün Relative rotation değerini oluşturduğum bir değişkene nasıl yüklerim ? sonra bu değişkeni sıfıra eşitmi diye branch da kullanıcam. yardım ederseniz çok sevinirim.

Merhaba, blueprint üzerinden yapıyorsanız sanırım youtubedaki Epic Games tarafından hazırlanmış eğitim serilerini izlemeniz tavsiyemdir.
Tutacağınız değişken tipi bir vektördür bu yüzden vektör bir değişken oluşturmalısınız. Bunu yer heryde kullanmak için "ediatble" yapıp belirli bir değişken üzerinden yine bir başka blueprinte aktarabilirsiniz.

Eğer C++ kulalnıyorsanız öncelikle belirli rotator değerini FVector değişken tipi ile saklayıp. Daha sonra Cast<> şablonu ile bir referans oluşturup bu değişkeni bir metodla alabilrisiniz.

FVector BenimVektorum = DigerRotationDegiskeni.rotation(); 
veya diğer istediğiniz metodlar

Khubur' Alıntı:
VEGA' Alıntı:

Merhaba, blueprint üzerinden yapıyorsanız sanırım youtubedaki Epic Games tarafından hazırlanmış eğitim serilerini izlemeniz tavsiyemdir.
Tutacağınız değişken tipi bir vektördür bu yüzden vektör bir değişken oluşturmalısınız. Bunu yer heryde kullanmak için "ediatble" yapıp belirli bir değişken üzerinden yine bir başka blueprinte aktarabilirsiniz.

Eğer C++ kulalnıyorsanız öncelikle belirli rotator değerini FVector değişken tipi ile saklayıp. Daha sonra Cast<> şablonu ile bir referans oluşturup bu değişkeni bir metodla alabilrisiniz.

kardeş blueprint kullanıyorum. hiç forumlardaki ukala lar la aslında işim olmazda bir hata yaptıkda sorduk işte. çok lazımdı. ayrıca konu ile çok alakalı . ben bir draggable kapı yapıyorum. eksi rep mep vermeni anlayamadım. ayrıcada umurumdada değil. biri belki yardımcı olur dedik. zaten ne varsa gözünü sevdiim yabancı milletinde var.

VEGA' Alıntı:
Khubur' Alıntı:

kardeş blueprint kullanıyorum. hiç forumlardaki ukala lar la aslında işim olmazda bir hata yaptıkda sorduk işte. çok lazımdı. ayrıca konu ile çok alakalı . ben bir draggable kapı yapıyorum. eksi rep mep vermeni anlayamadım. ayrıcada umurumdada değil. biri belki yardımcı olur dedik. zaten ne varsa gözünü sevdiim yabancı milletinde var.

"ukala lar la" "yaptıkda" "umurumdada" "sevdiim"