LetsGoPop

Yeni üye
8 Haz 2017
88
5
0
(34) İstanbul Avrupa
arkadaşlar ben   bir değer yaptıum flaot ve onu thirdperson da yaptım widget da castto third person deyip yazıdırınca çalışıyor ancak ben farklı bir şeyi level blueprintte yaptım onu nasıl cas t edicem castto level blurpint var ancak olmuyor?

LetsGoPop' Alıntı:
arkadaşlar ben   bir değer yaptıum flaot ve onu thirdperson da yaptım widget da castto third person deyip yazıdırınca çalışıyor ancak ben farklı bir şeyi level blueprintte yaptım onu nasıl cas t edicem castto level blurpint var ancak olmuyor?

Bize blueprinti gösterirsen daha iyi bir şekilde yardımcı oluruz. Dediklerini tam olarak anlayabilmiş değilim. Konunun içeriğini yazarken lütfen özen gösteriniz.

LetsGoPop' Alıntı:

Level Blueprint'e bu şekilde erişemezsiniz. Yazınıza özen gösterin.

LetsGoPop' Alıntı:

cast to third person diyip oradan floata erişeceksin float dediğin şey sanırım değişken ve bunu karakter içerisinde yaptın "thirdpersoncharachter" ve level blueprintten buna mı erişmek istiyorsun?

https://1drv.ms/i/s!AtGBl359KBHQjTHnA1usQNIyQApn

Şöyle anlatıyım trigger box a giriyoruz ve e ye bastığımızda float değişkeni +10 oluyor 0.2 saniyede bir ve 100 olunca kapı açılıyor .ve ben burdaki değeri bir widget a yazdırmak istiyorum ancak castto olmuyor haliyle level blueprinte napmam lazım.normalde mesela açlık yapıyordum thirpersonda casto layıp değeri widgeta atıyordum ancak bunu nasıl yapabilriim. asıl amacım bunu bir  progress bara atıp dolunca yani 100 olunca kapı açılıyor açılması tamam ancak yazdırmayı yapamadım widget ile.

Dostum bende aslında yeni başlayan biriyim ama trigger la matinee kullanabilmen lazım bilfiğim kadarıyla. Youtubedeki trigger ile kapı açtırma videolarına kısa bir göz atarsan orada tiggerin nasıl matinee tetiklediğini öğrenebilirsin.

FuryPanda' Alıntı:
Dostum bende aslında yeni başlayan biriyim ama trigger la matinee kullanabilmen lazım bilfiğim kadarıyla. Youtubedeki trigger ile kapı açtırma videolarına kısa bir göz atarsan orada tiggerin nasıl matinee tetiklediğini öğrenebilirsin.
yok onları zaten yapıyorum level bluerpirnt te genelde ancak şaun yapmak istedğim farklı birşey hani oyunlarda bazı kapılarda bir gösterge olur gösterge dolunca açılır o mantık yoksa kapı açmada birşey yok onu yaptım zaten