arkadaşlar ben bir değer yaptıum flaot ve onu thirdperson da yaptım widget da castto third person deyip yazıdırınca çalışıyor ancak ben farklı bir şeyi level blueprintte yaptım onu nasıl cas t edicem castto level blurpint var ancak olmuyor?
LetsGoPop' Alıntı:arkadaşlar ben bir değer yaptıum flaot ve onu thirdperson da yaptım widget da castto third person deyip yazıdırınca çalışıyor ancak ben farklı bir şeyi level blueprintte yaptım onu nasıl cas t edicem castto level blurpint var ancak olmuyor?
LetsGoPop' Alıntı:arkadaşlar ben bir değer yaptıum flaot ve onu thirdperson da yaptım widget da castto third person deyip yazıdırınca çalışıyor ancak ben farklı bir şeyi level blueprintte yaptım onu nasıl cas t edicem castto level blurpint var ancak olmuyor?
gigalian' Alıntı:Kullandığın widgetta yazdırmak istediğin değerlerin bulunduğu objenin referansına ihtiyacın var. Bunu widget blueprinti yaratırken veya triggerbox a girdiğinde atayabilirsin.
FuryPanda' Alıntı:Dostum https://docs.unrealengine.com/latest/INT/Engine/Blueprints/BP_HowTo/ActorReference/index.html bu linkteki yazının sana yardım edeceğini düşünüyorum. Resimli uygulamalı bir anlatım.
yok onları zaten yapıyorum level bluerpirnt te genelde ancak şaun yapmak istedğim farklı birşey hani oyunlarda bazı kapılarda bir gösterge olur gösterge dolunca açılır o mantık yoksa kapı açmada birşey yok onu yaptım zatenFuryPanda' Alıntı:Dostum bende aslında yeni başlayan biriyim ama trigger la matinee kullanabilmen lazım bilfiğim kadarıyla. Youtubedeki trigger ile kapı açtırma videolarına kısa bir göz atarsan orada tiggerin nasıl matinee tetiklediğini öğrenebilirsin.
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.