Keremay77

Yeni üye
8 Ağu 2018
11
-17
0
(34) İstanbul Avrupa
Oyunu Yapmama Bir Süre Ara Verdirten Büyük Bir Sorun Oldu Benim İçin,Karakter Mekana Girdikten 5 Saniye Sonra Ses Duyulmalı Bunun İçin Bir Bekleme Blueprint'I Varmı ?

ahtek07' Alıntı:
Keremay77' Alıntı:
Oyunu Yapmama Bir Süre Ara Verdirten Büyük Bir Sorun Oldu Benim İçin,Karakter Mekana Girdikten 5 Saniye Sonra Ses Duyulmalı Bunun İçin Bir Bekleme Blueprint'I Varmı ?

hocam delay diye bir operatör var onla gercekleştirile bilir

Yanıtınız doğru olsa bile, delay bir operatör değildir. Delay bir blueprint düğümüdür. Operatörler +, -, <<, >>, & gibi programlama dili tarafından yorumlandırabilir ifadelerdir.

image.png

Ekstra Bilgi: Fonksiyonlar içerisinde Delay düğümünü kullanamazsınız.

Khubur' Alıntı:
ahtek07' Alıntı:
hocam delay diye bir operatör var onla gercekleştirile bilir

Yanıtınız doğru olsa bile, delay bir operatör değildir. Delay bir blueprint düğümüdür. Operatörler +, -, <<, >>, & gibi programlama dili tarafından yorumlandırabilir ifadelerdir.

image.png

Ekstra Bilgi: Fonksiyonlar içerisinde Delay düğümünü kullanamazsınız.

yeni bir bilgi daha teşekürler hocam

Keremay77' Alıntı:

Yapmış olduğunuz bağlantılar hakkında daha detaylı bilgi verirseniz daha kolay yardımcı olunabilinir. Functionları zamanlı çağırma komudu olara set time function kullanılabilir yada Set timer by event belki. Yapmak istediğiniz bağlantı function değil ise delay size yardımcı olabilir