Oyunu Yapmama Bir Süre Ara Verdirten Büyük Bir Sorun Oldu Benim İçin,Karakter Mekana Girdikten 5 Saniye Sonra Ses Duyulmalı Bunun İçin Bir Bekleme Blueprint'I Varmı ?
Keremay77' Alıntı:Oyunu Yapmama Bir Süre Ara Verdirten Büyük Bir Sorun Oldu Benim İçin,Karakter Mekana Girdikten 5 Saniye Sonra Ses Duyulmalı Bunun İçin Bir Bekleme Blueprint'I Varmı ?
ahtek07' Alıntı:Keremay77' Alıntı:Oyunu Yapmama Bir Süre Ara Verdirten Büyük Bir Sorun Oldu Benim İçin,Karakter Mekana Girdikten 5 Saniye Sonra Ses Duyulmalı Bunun İçin Bir Bekleme Blueprint'I Varmı ?
hocam delay diye bir operatör var onla gercekleştirile bilir
Khubur' Alıntı:ahtek07' Alıntı:hocam delay diye bir operatör var onla gercekleştirile bilir
Yanıtınız doğru olsa bile, delay bir operatör değildir. Delay bir blueprint düğümüdür. Operatörler +, -, <<, >>, & gibi programlama dili tarafından yorumlandırabilir ifadelerdir.
![]()
Ekstra Bilgi: Fonksiyonlar içerisinde Delay düğümünü kullanamazsınız.
Keremay77' Alıntı:Oyunu Yapmama Bir Süre Ara Verdirten Büyük Bir Sorun Oldu Benim İçin,Karakter Mekana Girdikten 5 Saniye Sonra Ses Duyulmalı Bunun İçin Bir Bekleme Blueprint'I Varmı ?
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.