Andre Linoge

Yeni üye
11 Ara 2016
21
0
0
(6) Ankara
Arkadaşlar unreal engin de modelleyip parçalar haline getirdiğim actorleri tekrar birleştirirken tam simetrik birleştirme konusunda sıkıntı yaşıyorum. Örneğin Bir cube düşünün bunu yere tam sıfır konumlandırmak istediğimde mouse biraz dandik olduğundan ya fazla içeri giriyor ya yere tam sıfır oturmuyor gibi.. Araçlarda ki "set the position grid snap value" de değer değiştirmem pek çözüm olmadı. Bunu daha hassas yada pratik bir şekilde yapabileceğim yöntem mümkün mü?

resimle örneklediriyorum mesela bu kısmı tam birbirine yapıştıramıyorum ya fazla içeri giriyor (bu kaplamalarla ilgili sıkıntı çıkarıyor) yada resimdeki gibi kalıyor bunu "set the position grid snap value" değeri 1 deyken yapıyor.

Khubur' Alıntı:
Kübü seçtikten sonra, klavyeden "END" tuşu kübü aşağı indirir. (eğer aşağıya indirilecek başka bir obje varsa.

çok teşekkürler bu epey işime yaradı. Mesela mouse la tutup sürükleme konusunda objeyi adım adım klavyeden bir tuşla oynatamaz mıyım ?

Andre Linoge' Alıntı:
Khubur' Alıntı:
Kübü seçtikten sonra, klavyeden "END" tuşu kübü aşağı indirir. (eğer aşağıya indirilecek başka bir obje varsa.

çok teşekkürler bu epey işime yaradı. Mesela mouse la tutup sürükleme konusunda objeyi adım adım klavyeden bir tuşla oynatamaz mıyım ?

44060-move_left.jpg

İnternetten şöyle bir blueprint buldum bunu objeye uygularsan sol tuşa bastığında sola hareket ettirir. Auto Recieve Input 0 yapmayı unutma. Ve blueprinti kendisinin seçtiğine emin ol.