Unreal Engine 4 Actor den farklı silahlar için farklı mermi sekmesini nasıl blueprintlerim.Yardımcı olurmusunuz.
[UETR]Ozzy' Alıntı:Mermi sekmesinden kastınız geri tepme mi ?
[UETR]Ozzy' Alıntı:Screenshot alıp bir resim upload servisine yükleyip linki burada paylaşabilirsiniz veya Hızlı cevap kısmında ki Resim Ekle tuşunu kullanabilirsiniz.
Kendinize bir BaseWeapon Blueprint'i oluşturun ve recoil sistemini programladıysanız her silah için Child yaratabilirsiniz ve recoil için belirlediğiniz float değerini değiştirebilirsiniz.
zoraki' Alıntı:[UETR]Ozzy' Alıntı:Screenshot alıp bir resim upload servisine yükleyip linki burada paylaşabilirsiniz veya Hızlı cevap kısmında ki Resim Ekle tuşunu kullanabilirsiniz.
Kendinize bir BaseWeapon Blueprint'i oluşturun ve recoil sistemini programladıysanız her silah için Child yaratabilirsiniz ve recoil için belirlediğiniz float değerini değiştirebilirsiniz.
Cevabınız için Teşekkür ederim.Dün akşam sorunu hallettim ama şöyle bi sıkıntı oluştu.Direction larla sekme sistemini yaptım fakat mesela karakter dururken veya hareket ederken hep aynı şekilde sekme yapıyor ben bunu karakter hareket ederken sekme yapsın,dururkende az sekme yapsın sistemini aynı şekilde directionlardan ayarlaya bilirmiyim.?
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.