Yeniden Merhabalar arkadaşlar. Ben 3Ds Max programını indirdim fakat bir türlü açamadım lmtools diye bir şey geldi ve sanırsam server istiyor [ ingilizcem iyi değildir
] dosyalarından seçmemi istiyor yardım ederseniz sevinirim
Jacky' Alıntı:Korsan yazılım konusunda yardıma ve paylaşıma izin vermiyoruz forumda. Belki SeanScott öğrenci sürümü kullanıyor olabilir o yüzden şimdilik açık bırakıyorum konuyu.
SoloWarrior' Alıntı:Program korsan mı?
Lisans satın almamışsanız yardım edemem :dodgy:
(Yanlış anlama,cracklemedim hiç o programı)
UnLucky' Alıntı:Ben yardım ederim cracklemenede sitede söylersem telif hakkı yermi site veya yasakmı adminler cevaplarsa sorumu yaparım.
SoloWarrior' Alıntı:Program korsan mı?
Lisans satın almamışsanız yardım edemem :dodgy:
(Yanlış anlama,cracklemedim hiç o programı)
SoloWarrior' Alıntı:Açılın beyler,öğrenci sürümünü nasıl alıyoruz?
UnLucky' Alıntı:Korsana bende karşıyım.Sorunu net bir şekilde söylersen sevinirim.Olmadı 4-5 güne pc im geliyor.Öğrenci s. paket yapıp google drive a yüklerim.Oradan indirip kullanırsın.
Not:Crack konusundaki yanlış anlaşılmadan dolayı özür dilerim.Ben senin tercihindir diye düşündüm yardım edebilirim sitenin böyle bir kuralı yoksa dedim.
UnLucky' Alıntı:Windows gezgini şeklinde açılıyorsa sol alt kısımda göster diye bir bölme var.Oradan tüm dosyaları seç.Eğer dediğim gibi değilse ekran görüntüsü koyarsan daha kolay yardımcı olurum
SoloWarrior' Alıntı:Ticari kullanıma uygunmu bu?
Ve kısıtlımı?
Ben kullanmayacağım,blender kullanan modellemeci şahsı buna yönelteceğim. (Ekibin modelcisini)
Edit:ticari derken,öğrenciyiz ekip olarak.Oyunu geliştirip satıcaz.O şekilde yani.
SoloWarrior' Alıntı:Lisans dosyası göstermenizi istiyor?
fakat bunun 3ds ile ne alakası var?
Edit:3ds bunun üzerinden iniyor sanırım.
Size bir lisans anahtarı verilmesi lazım,belge şeklinde.
SoloWarrior' Alıntı:Web sitesine baskan bi?
yada videolarında o dosyanın nerde bulunduğuna bak?
SoloWarrior' Alıntı:Tekrar kaydol yada hesap yerinde bulursun.
:shy:
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.