SeanScott

Yeni üye
13 Ağu 2015
58
0
0
(16) Bursa
Yeniden Merhabalar arkadaşlar. Ben 3Ds Max programını indirdim fakat bir türlü açamadım lmtools diye bir şey geldi ve sanırsam server istiyor [ ingilizcem iyi değildir :) ] dosyalarından seçmemi istiyor yardım ederseniz sevinirim

Program korsan mı?
Lisans satın almamışsanız yardım edemem  :dodgy:

(Yanlış anlama,cracklemedim hiç o programı)

Ben yardım ederim cracklemenede sitede söylersem telif hakkı yermi site veya yasakmı adminler cevaplarsa sorumu yaparım.

Jacky' Alıntı:
Korsan yazılım konusunda yardıma ve paylaşıma izin vermiyoruz forumda. Belki SeanScott öğrenci sürümü kullanıyor olabilir o yüzden şimdilik açık bırakıyorum konuyu.

Öğrenci sürümünü kullanıyorum korsana bende karşıyım.

SoloWarrior' Alıntı:
Program korsan mı?

Öğrenci sürümünü kullanıyorum korsana bende karşıyım.

UnLucky' Alıntı:
Ben yardım ederim cracklemenede sitede söylersem telif hakkı yermi site veya yasakmı adminler cevaplarsa sorumu yaparım.

Dostum cracklemeye gerek yok öğrenci sürümünü adamlar zaten bedava olarak veriyorlar neden insanların haklarına geçeyim emeklerine haksızlık edeyim ki ?

SoloWarrior' Alıntı:
Program korsan mı?

Yardım edicek misiniz beyefendi ?

Korsana bende karşıyım.Sorunu net bir şekilde söylersen sevinirim.Olmadı 4-5 güne pc im geliyor.Öğrenci s. paket yapıp google drive a yüklerim.Oradan indirip kullanırsın.

Not:Crack konusundaki yanlış anlaşılmadan dolayı özür dilerim.Ben senin tercihindir diye düşündüm yardım edebilirim sitenin böyle bir kuralı yoksa dedim.

SoloWarrior' Alıntı:
Açılın beyler,öğrenci sürümünü nasıl alıyoruz?

3Ds Max student yaz kayıt ol indir :D

UnLucky' Alıntı:
Korsana bende karşıyım.Sorunu net bir şekilde söylersen sevinirim.Olmadı 4-5 güne pc im geliyor.Öğrenci s. paket yapıp google drive a yüklerim.Oradan indirip kullanırsın.

Not:Crack konusundaki yanlış anlaşılmadan dolayı özür dilerim.Ben senin tercihindir diye düşündüm yardım edebilirim sitenin böyle bir kuralı yoksa dedim.

Ya Bu 3Ds Max programı indirdim bana lmtools diye bir şey geldi ona çift tıkladım ve izlediğime göre bazı dosyalarını seçmem gerekiyor ama bende olmayan dosyayı seçemiyorum yani gözükmüyor orada 2.si gözükmüyor 1.si ve 3.sünü halletim sadece 2. kaldı kullanan arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim

Windows gezgini şeklinde açılıyorsa sol alt kısımda göster diye bir bölme var.Oradan tüm dosyaları seç.Eğer dediğim gibi değilse ekran görüntüsü koyarsan daha kolay yardımcı olurum

Ticari kullanıma uygunmu bu?

Ve kısıtlımı?

Ben kullanmayacağım,blender kullanan modellemeci şahsı buna yönelteceğim. (Ekibin modelcisini)

Edit:ticari derken,öğrenciyiz ekip olarak.Oyunu geliştirip satıcaz.O şekilde yani.

UnLucky' Alıntı:
Windows gezgini şeklinde açılıyorsa sol alt kısımda göster diye bir bölme var.Oradan tüm dosyaları seç.Eğer dediğim gibi değilse ekran görüntüsü koyarsan daha kolay yardımcı olurum

ya resim koymak istiyorum ama 900kb çekiyor ve siteye en fazla 500kb koyulabiliyor düşürmenin bir yolu varsa söyle koyayım :D

SoloWarrior' Alıntı:
Ticari kullanıma uygunmu bu?

Ve kısıtlımı?

Ben kullanmayacağım,blender kullanan modellemeci şahsı buna yönelteceğim. (Ekibin modelcisini)

Edit:ticari derken,öğrenciyiz ekip olarak.Oyunu geliştirip satıcaz.O şekilde yani.

Daha test etmeye fırsatım olmadı. Ama serial key filan veriyor kayıt olduğunda muhtemelen sınırsızdır.

Lisans dosyası göstermenizi istiyor?

fakat bunun 3ds ile ne alakası var?

Edit:3ds bunun üzerinden iniyor sanırım.

Size bir lisans anahtarı verilmesi lazım,belge şeklinde.

SoloWarrior' Alıntı:
Lisans dosyası göstermenizi istiyor?

fakat bunun 3ds ile ne alakası var?

Edit:3ds bunun üzerinden iniyor sanırım.

Size bir lisans anahtarı verilmesi lazım,belge şeklinde.

yok işte onu bir türlü bulamadım ya nasıl halledicem.

SoloWarrior' Alıntı:
Tekrar kaydol yada hesap yerinde bulursun.

:shy:

tekrar kaydoldum vermedi aceba ip üzerinde mi birşey var ya cidden çok sıkıntılı bir programmış ya bu 3ds max kaan abi kullanıyordu sanırsam nasıl geçmiş burayı anlatsa sevinirdim.

Brows a tıkla wincows penceresi açılır sol altta tüm dosyaları göster yapmalısın.

Biraz sabredersen google drive yüklerim demiştim.Tercih senin ama