Psgor

Yeni üye
24 Ocak 2018
12
0
0
(42) Konya
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.
Merhabalar. Bu videoda 8:12 den önceki görüntü ile sonrasındaki görüntü arasında oluşan farkın sebebi nedir? Ve ben export aldıktan sonra cisimler üzerinde titreme oluyor. Bunu nasıl önerim?

[UETR]Ozzy' Alıntı:
Bu video montajlı timelapse bir video dolayısıyla montaj sırasında kesilmiş.

Kesilmenin farkındayım ama unreal engine 4 normal 3d programlarındaki gibi bir render özelliği yok bildiğim kadarıyla. Yani Unreal Engine real-time alıyor. Fakat burda ciddi bir fark var ve bir çok videoda böyle farklar oluşuyor. Çok gerçekçi exportlar alınıyor. Belli bir ayarları vs. var mı bunu merak ediyorum. Örneğin markette bulunan bir ormanın tanıtımında çok kaliteli çok gerçekçi. Alıp ben açtığımda böyle olmuyor. Sebebini öğrenmek istiyorum. Teşekkürler :)

Sequencer veya Matinee'den kamera animasyonunu görüntü formatında kaydettirebiliyorsunuz, bunu yaparken de görüntü kalitesini Cinematic olarak belirlerseniz ve kare kare kayıt ettirirseniz kalite yüksek, fps stabil oluyor.

[UETR]Jacky' Alıntı:
Sequencer veya Matinee'den kamera animasyonunu görüntü formatında kaydettirebiliyorsunuz, bunu yaparken de görüntü kalitesini Cinematic olarak belirlerseniz ve kare kare kayıt ettirirseniz kalite yüksek, fps stabil oluyor.

Üstteki benim aldığım export. Otlarda vs ciddi bir fark var. Sizce sebepleri neler olabilir?