S SchnellBurak Yeni üye 26 Şub 2016 34 0 0 (34) İstanbul Anadolu 9 Tem 2016 #1 Arkadaşlar bu yönlendirme çubukları çapraz durmaya başladı bunları nasıl düzlüyoruz ilk halindeki gibi ?
Arkadaşlar bu yönlendirme çubukları çapraz durmaya başladı bunları nasıl düzlüyoruz ilk halindeki gibi ?
dumbbell Cezalı Üye 29 Ocak 2016 117 0 0 (34) İstanbul Anadolu 9 Tem 2016 #2 Viewport'ta bulunan resimde gösterdiğim buttona tıkladığın zaman sorun kalmayacak
dyanikoglu Unreal MVP 5 Kas 2015 399 93 28 106 Belirtilmemiş 9 Tem 2016 #4 dumbbell' Alıntı: Viewport'ta bulunan resimde gösterdiğim buttona tıkladığın zaman sorun kalmayacak Genişletmek için tıkla ... Ben iki saat pivot'u falan rotate ediyordum, cidden tek butonla çözülüyorsa +rep'i kaptın benden
dumbbell' Alıntı: Viewport'ta bulunan resimde gösterdiğim buttona tıkladığın zaman sorun kalmayacak Genişletmek için tıkla ... Ben iki saat pivot'u falan rotate ediyordum, cidden tek butonla çözülüyorsa +rep'i kaptın benden
dumbbell Cezalı Üye 29 Ocak 2016 117 0 0 (34) İstanbul Anadolu 10 Tem 2016 #5 dyanikoglu' Alıntı: dumbbell' Alıntı: Viewport'ta bulunan resimde gösterdiğim buttona tıkladığın zaman sorun kalmayacak Genişletmek için tıkla ... Ben iki saat pivot'u falan rotate ediyordum, cidden tek butonla çözülüyorsa +rep'i kaptın benden Genişletmek için tıkla ... Benim de ilk başladığım da izlediğim Offical Unreal videolarından kalmış aklımda. Nerede ne lazım olacağı belli olmuyor hiç
dyanikoglu' Alıntı: dumbbell' Alıntı: Viewport'ta bulunan resimde gösterdiğim buttona tıkladığın zaman sorun kalmayacak Genişletmek için tıkla ... Ben iki saat pivot'u falan rotate ediyordum, cidden tek butonla çözülüyorsa +rep'i kaptın benden Genişletmek için tıkla ... Benim de ilk başladığım da izlediğim Offical Unreal videolarından kalmış aklımda. Nerede ne lazım olacağı belli olmuyor hiç