leonscottkfm

Unreal MVP
31 May 2015
1,540
5
219
63
28
(34) İstanbul Avrupa
store.steampowered.com
Uzun süredir Unrealin 5.0.3 gibi bir versiyonunu kullanarak yapıyordum projemi.
Geçen gün 5.1.1 versiyonuna geçeyim dedim , çünkü lumen falan ayrıca nanite güncellenmiş. Hem performans hem görsellik katar dedim.
Tüm intermediate , saved , buil bilmem ne klasörlerini temize çektim sildim hepsini. Sonra Generate visual studio project files dedim.
Hepsini yeniden oluşturdum ve projemi tekrardan derledim açtım. Kendi projemin Copysini oluşturttum. Playe basıyorum her şey sağlam çalışıyor daha önce mağazadan satın almış olduğum menü sistemi error veriyor. Giriyorum widgetlarına compile diyorum error siliniyor. Projeyi kapatıp açınca tekrar aynısı oluyor. Bende pek umursamadım ve paketleme işlemine geçtim Full Rebuild yaptım , ayrıca Cook ettim önce. Her ikisindede unknown functions delegate bilmem ne errorları alıyorum ve paketleyemiyorum projeyi. Menüyle ilgili bir sıkıntı var. Menüyü komple contentten siliyorum bu seferde proje crash veriyor açılmıyor. Ne yapmak lazım ? Nasıl çözerim bunları... Bu dediğim dosyalar eski versiyonda çalışıyordu. Başta oradada hata vermişti ama çözmüştüm.

Bu pluginin ue5.1 ile uyumluluğuna bak sayfasından. Bende de bir plugin 5.03 ile uyumlu ancak 5.1 ile uyumlu olmadığı için geliştirmeye 5.03 ile devam ediyorum.

Peki şimdi yeni versiyonda bir türlü menüleri düzeltemedim. Ama menülerdende vazgeçmek istemiyorum. Menüleri silincede zaten crash alıyorum.
Eski versiyona geri dönelim.Fakat yeni versiyonda yaptığım harita çok güzeldi , Landscape oluştursam aynı şekli tekrar nasıl vereceğim ? O projedeki landscapenin tipini kopyalayabilir miyiz ?

Harita tipini export import yaparak kopyaladım fakat foliageyi nasıl alabilirim?