Merhaba arkadaşlar,
Yeni bir karakter tasarımı çalışmam. Bunun yanı sıra çeşitli konularda eğitim vermeyi planlıyorum. Konular low poly-high poly modelleme, uv map, texturing, unreal ile material - lighting - çevre oluşturma, zbrush ile karakter ve çeşitli objeler hazırlama, world machine - world creator ile arazi oluşturma vb birçok konuda eğitimler düşünüyorum.Düşünceleriniz nelerdir yorumlarınızı bekliyorum.
https://www.artstation.com/artsun3d
3d-lab-tempsnip.jpg

3d-lab-screenshot00.jpg

3d-lab-screenshot000.jpg

3d-lab-screenshot002.jpg

Udemy'de vs eğitim hazırlarsanız ilk öğrenciniz olabilirim hocam. Kesinlikle alınmaya değer olacaktır. Oyun için grafikler mobil grafikler vb hem modelleme hemde texture ekleme gibi eğitim seti hazırlarsanız dediğim gibi ilk olarak ben alabilirim. Nedir bu örnekler: Clash of Clans gibi ev, asker vs vs, Mount and Blade gibi kılıç, kale vs vs.

ProjectZ' Alıntı:
Udemy'de vs eğitim hazırlarsanız ilk öğrenciniz olabilirim hocam. Kesinlikle alınmaya değer olacaktır. Oyun için grafikler mobil grafikler vb hem modelleme hemde texture ekleme gibi eğitim seti hazırlarsanız dediğim gibi ilk olarak ben alabilirim. Nedir bu örnekler: Clash of Clans gibi ev, asker vs vs, Mount and Blade gibi kılıç, kale vs vs.

Udemy de halihazırda kursları var zaten. World Machine kursuna kayıt oldum ve şahsen anlatım olsun örnekler olsun çok beğendim. Yalnız UE4 ile oyun geliştirme için arazi üretimi üzerine bir kurs olmasını isterim.