Yeni bir olusum

Yeni üye
20 Mar 2021
1
0
0
(34) İstanbul Avrupa
{{{Merhaba arkadaslar}}}
{{{Biraz ifsa olmama istegimiz yuzunden pek paylasamiyorum ama guclu bir holding iz ve oyun alanina girdik. Ben bizzat firmanin sahibiyim ve hem bir player hemde comez seviyede developerim.}}}
{{{Amacimiz tek bir proje ile baslayip bitirmekten ziyade, surekli devam edevek ve oyun ardina oyun cikarmak. Bize oncelikle mumkunse tam zamanli, degilse ama degecekse part time ekip arkadaslari}}}
{{{lazim. Su an icin ilk projemizin temelleri uzerinde calisiyoruz. Henuz sadece 3 kisilik bir ekipiz ancak baslangic projemiz icin bile cok yetersiziz. Birinci asamada 15-20 kisilik bir ekip kurmak istiyoruz.}}}
{{{Daha detayli ekip planlamasida yapip buraya yazabilmek isterdim ama malum ulkemizde bu isi yapanda, hakkiyla yaptiranda cok az bulundugundan su an minimalist hayallerle buraya yaziyorum.}}}

{{{Aradigimiz arkadaslarin orta ve ileri seviye olmalarini arzuluyoruz.}}}
{{{Ilk projemizin kabaca taglari : FPS-OpenWorld-Crafting diyebiliriz.Proje ile ilgili daha detayli bilgiyi ilgilenen arkadaslarla paylasirim.}}}
{{{Tum branslarda ekip arkadaslari lazim tek tek yazmiyorum buraya. Kurumsal bir is ilani gibi olmasini istemiyorum ancak belirtmek gerekirse surekli ve duzgun ucretle calisacagiz. Zaten firmamizi}}}
{{{taniyinca bir kaygi olusmayacaktir. Istanbul avrupa yakasi merkezliyiz.}}}

{{{Ilgilenen arkadaslardan pm bekliyorum.Selamlar}}}

Ilginize tesekkur ederiz bu forumdan olmasada kendimize ekip arkadaslari bulduk ve su an icin ekibimizi tamamladik gibi. Calismaya devam edecegiz. Ayrica hadsiz terbiyesiz (yav he he diyerek) yorum yapan arkadasa da ayriyeten tesekkur ederim.
Konuyu kaldiracaktim ancak tesekkur etmek istedim vakit ayiran herkese...

Merhaba , 
Projeniz ilgimi çekti. Farklı dallarında olmak üzere oyun geliştirme konusunda 2 yıllık tecrübe sahibiyim. Şu an üzerinde çalıştığım bireysel projemi arzu ederseniz referans olarak kabul edebilirsiniz. 
Neler yapabilirim; 
1-Blueprint development; 
a: Movement, Basic logic ve  structure geliştirm 
b: data tabloları ile çalışma oluşturma 
c: Inventory, Quest Systems, DialoqueSystems geliştirebilirim 
d: Generic kodlar yazarak takımın verimliliğine katkı sağlayabilirim 

2- Günde 3-4 saat çalışabilirim. 
3- Design document hazırlayabilir, takıma yeni gelen arkadaşları adapte edebilirim 
4- level design ve AI konusunda departman liderine destek sağlayabilirim 

Eğer ilgileniyorsanız togaykurtulus@gmail.com adresinden ulaşmanızı rica ederim 
Başarılar dilerim