Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ben İlayda arkadaşımla stratejik yaşam simülasyonu tasarlamak istiyoruz. İzlediğimiz çoğu öğretici Unreal Engine videoları bizim yapmaya çalıştığımız oyuna uygun değil. Bu konuda bize yardım ederseniz çok sevinirim. :heart: :angel:
Yaşam Simülasyonundan kastınız ne ? Açıklayıcı anlatırsanız yardımcı olabiliriz ama bu şekilde direkt şu oyunu yapmak istiyorum tarzındaki ifadeler yanlış. Yüzeysel bir bilgi verebiliriz. Oyunu yaparken takıldığınız sistemi sorun oyunu nasıl yaparım diye değil.Ayrıca "önemli , yardımınız lazım, acil " gibi konuş başlıkları paylaşmak yasak.
Katılıyorum. Bu işe yeni başladığınız belli oluyor. Daha motoru veya bu işin mantığını öğrenmeden işe girişmeye çalışmışsınız. Böyle olmaz. Önce gidin ne nedir öğrenin
Merhaba, ben daha yeni artisertifika diye bir siteden egitimimi tamamladim her seyi ogrenebiliyorsun istersen sen de oyle bir egitim al baya faydasını gorursun