Nereye el sallıyoruz? 

Kamera şakası dimi? 

İnsan önce bir menü yapımı diye araştırır konunun temelini öğrenir ondan sonra yapamazsa soru sorar. 

Sorun credits menüsünü yapamamak mı yoksa menü yapamamak mı? 

Anamenüyü yapabildiğini emin misin? 

Bu şekilde kimse yardım etmez, isterseniz oyununu biz yapalım  :angel:

Edit:zaten anamenü yapımı adlı derste aynı soruyu sorup cevap almışsın.

ClimbDown' Alıntı:
Nereye el sallıyoruz? 

Kamera şakası dimi? 

İnsan önce bir menü yapımı diye araştırır konunun temelini öğrenir ondan sonra yapamazsa soru sorar. 

Yardım isteyen herkese yardım etmek yerine yerin dibine sokma çaban nerden geliyor?Yaptığım menüyü illa çok istiyorsan al bak bakalım.Boş yorum yapmanın anlamı yok, saygılı edepli ol biraz.

PQljv6.png

nazim' Alıntı:
ClimbDown' Alıntı:
Nereye el sallıyoruz? 

Kamera şakası dimi? 

Yardım isteyen herkese yardım etmek yerine yerin dibine sokma çaban nerden geliyor?Yaptığım menüyü illa çok istiyorsan al bak bakalım.Boş yorum yapmanın anlamı yok, saygılı edepli ol biraz.

PQljv6.png

Bak bakayım kaç kişiye yardım etmişim düzgünce sorulan sorularda.

E güzel arkadaşım,options menüsünü nasıl yapıp oraya koyduysan aynısını yapcaksın,bunun nesini soruyorsun açıklasana biraz?

Saçma saçma(belkide öyle değil ama verdiklerine göre saçma) sorular sorup cevap alamayınca da soru soranlara bahmiysiniz diye yazıp duruyorsunuz.

Sorum saçmaysa yorum atma birader.Sorum saçma diyelim hadi beni cahil yerine koymak senin ne haddine? Epic üye olmak sanırım sana insanları azarlama hakkı sağlıyor.

Kısaca mantık şu; aynı widget içinde bir kısmın Visible durumunu değiştirilebilirsin. Yada ayrı bir Widget olarak oluşturduğun Credits Widget'ını çağırıp Main Menu olanı Remove to Parent ile ekrandan kaldırırsın.