Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba. Acaba kontrol ettiğimiz karakteri yapay zeka ile yönlendirmek mümkün mü? Ya da karakter değilde, sadece kamerayı yapay zekayla yönlendirmek?
Aslında yapmak istediğim şey, ana menüden mesela grafik ayarlarını seçince karakter başka bir yere yapay zeka tarafından gidecek ve grafik seçenekleri karşısına çıkacak. Shadow Of The Tomb Raider'deki gibi.
Aslında yapmak istediğim şey, ana menüden mesela grafik ayarlarını seçince karakter başka bir yere yapay zeka tarafından gidecek ve grafik seçenekleri karşısına çıkacak. Shadow Of The Tomb Raider'deki gibi.
oyunu malesef oynama şansım olmadı ama youtube tan baktım menu sistemi nasılmış diye, ihtiyacın olan yapay zeka değil kamera kayması. tek tek fotolarını alıp yapıştırmakla uğraşamadım, sana video çektim ama devamını isteme tutorial serisi hazırlayacak vaktim yok : hazırladığın levelde istediğin kadar widget spawner actor hazırlayıp kamerayı istediğin kadar kaydırabilirsin, gerisi videoda