Teşekkürler.Sen anlıyorsun blueprinten bu yüzden sana soru sorabilirim.Bir sakıncası yok değil mi? Nede olsa burası UE4 topluluğu yani herkes soru sorar ve bilenler onlara yol gösterir.O zaman bir sorum daha olacaktı.Şimdi benim oyunda şifreli bir kasa var.Şifre ise 4 basamaklı bir sayı(1234vb.) Şimdi ben triggerbox olayını falan yaptım yani kasanın yanına gelince şifre yazacağı widget ekrana geliyor.Bu arada widget şöyle yaptım: Yukarı uzun bir text box koydum altınada sayıları yazdım ama o sayılara falan tıklama olmayacak o yüzden buton yapmadım ama altına tane ENTER ve OUT butonu yaptım çünkü tıklanacak.Şimdi oyuncu kasanın yanına gelecek ve widget ekranda çıkacak sonra klavyedeki sayılara basıp yukarıdaki uzun text box a yazılmasını istiyorum ama en fazla 4 basamak yazar sonra ENTER butonuna basmak için normal klavyedeki enter tuşuna basmasını istiyorum.Eğer doğruysa kasa açılsın yanlış ise DITTT sesi gelsin.Çıkmak için bir şeye gerek yok zaten kasadan uzaklaşınca widget ekran gidiyor.Eğer biliyorsan yine RESİMLİ cevaplar mısın rica etsem. Teşekkürler.