kinglord34

Aktif üye
7 Ocak 2017
261
30
28
Belirtilmemiş
Arkadaşlar bir widget yaptım.Bu widgete butonlar ekledim.Karakter buton 1 e tıkladığında A konumuna buton 2 ye tıkladığında B konumuna teleport olmasını istiyorum fakat widgette teleportu bir türlü yapamadım yardımlarınızı bekliyorum.

kinglord34' Alıntı:
Arkadaşlar bir widget yaptım.Bu widgete butonlar ekledim.Karakter buton 1 e tıkladığında A konumuna buton 2 ye tıkladığında B konumuna teleport olmasını istiyorum fakat widgette teleportu bir türlü yapamadım yardımlarınızı bekliyorum.

Anladığım kadarıyla on clicked (tıklandığında) get player world location'unu > set player world location gibi birşey yapmak istiyorsun bunu Set Actor Location ile yapabilirsin on clicked kısmına önce karakterini cast edip daha sonra set actor location fonksiyonunu cagırıp location'u belirlediğin nokta veya(karakterin kamerasından ışın (linetrace atarak)hit locationa ışınlanmak gibi yada nasıl kullanmayı planlıyorsan ona göre yapabilirsin ben sadece karakter penceresinde "t" tuşuna basınca 0-0-150 kordinatlarına gitsin yaptım denedim çalıştı