Leralonde Yeni üye 16 Tem 2015 204 1 0 (61) Trabzon 4 May 2016 #1 Yarattığım widget içinde image ile texture ekleyebiliyorum fakat flipbook ekleyemedim.Acaba mümkün mü ?
Yarattığım widget içinde image ile texture ekleyebiliyorum fakat flipbook ekleyemedim.Acaba mümkün mü ?
cahitburak Yeni üye 13 Ağu 2015 740 160 0 37 Belirtilmemiş tr.linkedin.com 5 May 2016 #2 Leralonde' Alıntı: Yarattığım widget içinde image ile texture ekleyebiliyorum fakat flipbook ekleyemedim.Acaba mümkün mü ? Genişletmek için tıkla ... Flipook, türü UI olan bir materyal üzerinde kullanılmalı. UI Material, UMG üzerinde Image nesnesine atanabilir. Oyla 0 Downvote
Leralonde' Alıntı: Yarattığım widget içinde image ile texture ekleyebiliyorum fakat flipbook ekleyemedim.Acaba mümkün mü ? Genişletmek için tıkla ... Flipook, türü UI olan bir materyal üzerinde kullanılmalı. UI Material, UMG üzerinde Image nesnesine atanabilir.
Leralonde Yeni üye 16 Tem 2015 204 1 0 (61) Trabzon 5 May 2016 #3 cahitburak' Alıntı: Leralonde' Alıntı: Yarattığım widget içinde image ile texture ekleyebiliyorum fakat flipbook ekleyemedim.Acaba mümkün mü ? Genişletmek için tıkla ... Flipook, türü UI olan bir materyal üzerinde kullanılmalı. UI Material, UMG üzerinde Image nesnesine atanabilir. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim deneyecem. Oyla 0 Downvote
cahitburak' Alıntı: Leralonde' Alıntı: Yarattığım widget içinde image ile texture ekleyebiliyorum fakat flipbook ekleyemedim.Acaba mümkün mü ? Genişletmek için tıkla ... Flipook, türü UI olan bir materyal üzerinde kullanılmalı. UI Material, UMG üzerinde Image nesnesine atanabilir. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim deneyecem.