E EnesTalha Cezalı Üye 18 Haz 2018 11 -4 0 (38) Kayseri 2 Ağu 2018 #1 Beyler widget blueprint e arkada oynıyacak bir .mp4 yani video nasıl eklenir acil??
ahtek07 Aktif üye 4 Nis 2018 276 45 28 24 (55) Samsun ahmettekin.bitrix24.site 2 Ağu 2018 #2 Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli. Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin. Üçüntü parti çerezleri kabul et bu videonun işine yarıyacağını düşünüyorum Oyla 0 Downvote
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli. Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin. Üçüntü parti çerezleri kabul et bu videonun işine yarıyacağını düşünüyorum
E EnesTalha Cezalı Üye 18 Haz 2018 11 -4 0 (38) Kayseri 2 Ağu 2018 #3 ahtek07' Alıntı: Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli. Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin. Üçüntü parti çerezleri kabul et bu videonun işine yarıyacağını düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... acaba birde ana menüye nasıl müzik ekleneceği var mı yani widget blueprint e müzik eklemek nasıl oluyor? Oyla 0 Downvote
ahtek07' Alıntı: Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli. Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin. Üçüntü parti çerezleri kabul et bu videonun işine yarıyacağını düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... acaba birde ana menüye nasıl müzik ekleneceği var mı yani widget blueprint e müzik eklemek nasıl oluyor?