VahapZTL

Yeni üye
7 Haz 2015
46
3
0
31
(61) Trabzon
Arkadaşlar merhaba,

Daha önce geliştirdiğim oyunuma şimdi devam etmek istiyorum, oyunum 2 boyutlu ve sadece widget lardan oluşuyor.
Telefonda çalışırken portrait olarak çalışmasını istiyorum fakat widget bp de ne kadar scale edersem edeyim sürekli 16:9 formatına dönüyor.
Screen size bölümüne baktım fakat portrait göremedim bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Şimdiden teşekkür ederim.

VahapZTL' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba,

Daha önce geliştirdiğim oyunuma şimdi devam etmek istiyorum, oyunum 2 boyutlu ve sadece widget lardan oluşuyor.
Telefonda çalışırken portrait olarak çalışmasını istiyorum fakat widget bp de ne kadar scale edersem edeyim sürekli 16:9 formatına dönüyor.
Screen size bölümüne baktım fakat portrait göremedim bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Merhabalar,
Oyununuzun orientation ayarı project settings de Portrait olarak ayarlı mı?

Project settings -> Android -> Orientation

erdemacr' Alıntı:
VahapZTL' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba,

Merhabalar,
Oyununuzun orientation ayarı project settings de Portrait olarak ayarlı mı?

Project settings -> Android -> Orientation

Evet ayarlı

Birşey dikkatimi çekti, widget içerisinde screen size bölümünde telefonlar gözüküyor, üzerlerine gelince portrait ve çözünürlükler yazıyor fakat hepsinde 16:9 veya 18.5-9(Bu değeri örnek olarak verdim) olarak yazmakta hiç 9:16 görmedim ve ayrıca parantez içerisindede portrait yazmamakta acaba bundan kaynaklımıdır? Resize edip 720x1280 çözünürlüğü kaydedip widget'ı kapatıyorum açtığımda yine 16:9 oranında açılmakta.