eXcluroN

Yeni üye
13 Ara 2015
15
0
0
(34) İstanbul Avrupa
Merhabalar. Web browser plugini ile widget'a site çekiyorum. Sitenin içeriği flash player ile müzik çalması. Fakat play'e tıkladığımda, ses çalmıyor veya hiç başlamıyor(Süresi 00.00'da kalıyor). Diğer bir sorun da Media Player ile içerik normal Unreal engine'de çalışıyor fakat paketlediğimde oyunu çalışmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

eXcluroN' Alıntı:
Merhabalar. Web browser plugini ile widget'a site çekiyorum. Sitenin içeriği flash player ile müzik çalması. Fakat play'e tıkladığımda, ses çalmıyor veya hiç başlamıyor(Süresi 00.00'da kalıyor). Diğer bir sorun da Media Player ile içerik normal Unreal engine'de çalışıyor fakat paketlediğimde oyunu çalışmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Projenizi Html türündemi çıkartıyosunuz

Game Man' Alıntı:
eXcluroN' Alıntı:

Hayır. Html ile kodladığım bir radyo sayfasını çekmek istiyorum oyuna fakat html5 player ile de yapsam çalmıyor. Flash ile yaptığımda da play'e basıyor fakat ses çalmıyor veya başlamıyor.

eXcluroN' Alıntı:
Game Man' Alıntı:

Hayır. Html ile kodladığım bir radyo sayfasını çekmek istiyorum oyuna fakat html5 player ile de yapsam çalmıyor. Flash ile yaptığımda da play'e basıyor fakat ses çalmıyor veya başlamıyor.

Dediğiniz şey bildiğim kadarıyla ue4 olmaz.Eyer radyo yapmak istiyorsanız bunu sizin yapmanız lazım.Yani işte çalan müzik,radyoda konuşan adam vb. şeyleri sizin yapmanız lazım

Game Man' Alıntı:
eXcluroN' Alıntı:

Dediğiniz şey bildiğim kadarıyla ue4 olmaz.Eyer radyo yapmak istiyorsanız bunu sizin yapmanız lazım.Yani işte çalan müzik,radyoda konuşan adam vb. şeyleri sizin yapmanız lazım

Sorulan şeyin anladığınız şey ile bir ilgisi yok.

eXcluroN' Alıntı:

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

eXcluroN' Alıntı:

Projeyi Çıkarırken Ayarları Kontrol Et

Şimdi şöyle birşey son yolladığınız videoya da baktım da öyle birşey yaparsam çok gereksiz olur benim site yapmam hazır radyo siteleri var zaten. Benim yaptığım oyunda açılması lazım. Ve youtube falan koyunca web browser urlsine ses video gayet güzel oynuyor. Kendi yaptığım flash ve html5 (Otomatik seçiyor) normal chrome vs ile açınca siteyi gayet güzel çalışıyor flash ile. Html5 de çalışıyor. Unreal engine flash'ı yok sayarak sadece html5 playerı seçiyor ama play butonuna bastığımda hiçbir hareketlilik olmuyor. Mesela bir ara da sadece flash player koydum flash player 9.0 veya üstü plugin sahibi olmalısınız diye uyarı çıktı unreal engine'de oyunu başlattığımda. Çok uzun oldu da neysem artık :D