Gördüğünüz gibi boş bir sahnede 8GB Vram yiyor. Millet bu boş mapte oynadığında 8gb vram mi yiyecek yani ? Sebebi ne bunun ? Fizik yasasına aykırı bu bir defa. Sahnede Vram yiyecek hiçbir şey yok çünkü. Boş yere alanı talan ediyor bu motor.
r.streaming.poolsize 500 yaptım hala 8 gb yiyor. Sahneyi azcık doldursam 12gb yemeye başlıyor. 20 gb kart var kartın %75 ini yiyor durduk yerde. Ayarı falan yok mu bunun ne yapmak lazım ? Acayip şekilde yiyor öyle böyle değil boş yere yiyor birde. Hani sahne olsa tamam diyecem. Çünkü ben Resident evil 4 remake yükledim dün tüm ayarları maxladım 15gb kart kullandırdım oyuna devasa grafik vardı çevre doluydu oyunda anca 14 gb yiyordu. Bu motor boş sahnede 10 gb yiyor ?

Ortada fol yok fos yok daha proje açmadım 3.5gb vram yemeye başladı. Unreali kapatıyorum 2500 mb vram kullanılıyor windows tarafından

Boş Level 800 mb pool atanmış zaten o kadar lazım en fazla ama 5gb ve üstü yiyor.
Bunun doğrudan unrealle ilgisi olduğunu sanmıyorum. 1500 mb boşta olan VRAM , Steamı açınca 3000 MB oluyor ne alaka ? Grafik mi işlenmiyor da 3gb ye çıkıyor o ? Şimdi milletin 4gb vramı var ise benim oyunu açamayacak mı ? Yoksa Ram mantığı mı işliyor burada da ?
Aç gözlü davranıp fazla fazla olduğunda fazla fazla mı alan ayırıyor önden ? Bu adam unreali açtı 20 gb kartı var o zaman 10 gb sini direkt alalım mı diyor ?
4gb kartı olanında 2gb sini şak diye alıyor herhalde aynı mantıkla ?
Ama oyun oynanırken orada ki pool mu önemli ? Nereye bakmalıyız gerçek kullanım için ? İstenen pool mu kullanılacak günün sonunda ? Mesela pool 700 benim sahnede. Dolayısıyla 1gb sine mi ihtiyaç duyulacak ?
2gb önden alacak 1gb sahne yiyecek 4gb lik kartın 3gb si kullanılacak mı ?