ululemr

Yeni üye
6 Mar 2015
201
23
0
36
(34) İstanbul Avrupa
fb.me
IC810508.png

Visual Studio Community​

Merhaba arkadaşlar,

Birçok oyun ve program geliştiricilerinin kullandıkları araçların başında gelen "Visual Studio" artık bedava!

Visual Studio Community 2015​

Web uygulamaları ve bulut hizmetlerinin yanı sıra Windows, Android ve iOS için modern uygulamalar oluşturmaya yönelik
ücretsiz, tam özellikli ve genişletilebilir IDE.

Visual Studio Community, bağımsız geliştiriciler, açık kaynak projeler, akademik araştırma, eğitim ve profesyonel küçük takımlar için ücretsiz bir topluluktur.

(MICROSOFT YAZILIM LİSANSI KOŞULLARI)

Visual Studio Community 2015 hakkında daha fazla bilgi edinmek ve indirmek için tıklayınız.

ululemr' Alıntı:
IC810508.png

Visual Studio Community​

Merhaba arkadaşlar,

Birçok oyun ve program geliştiricilerinin kullandıkları araçların başında gelen "Visual Studio" artık bedava!

Visual Studio Community 2015​

Web uygulamaları ve bulut hizmetlerinin yanı sıra Windows, Android ve iOS için modern uygulamalar oluşturmaya yönelik
ücretsiz, tam özellikli ve genişletilebilir IDE.

Visual Studio Community, bağımsız geliştiriciler, açık kaynak projeler, akademik araştırma, eğitim ve profesyonel küçük takımlar için ücretsiz bir topluluktur.

(MICROSOFT YAZILIM LİSANSI KOŞULLARI)

Visual Studio Community 2015 hakkında daha fazla bilgi edinmek ve indirmek için tıklayınız.

Bu içeriği şimdi gördüm. Visual Studio'nun hep bir ücretsiz sürümü vardı zaten, dolayısı ile "artık bedava" biraz yanlış olmuş.