mustafasahinfb

Yeni üye
1 Ağu 2015
131
12
0
(34) İstanbul Avrupa
Merhabalar, ben blueprint konunsunda hiç bilgi sahibi değilim. Mantığını, hangi uzantı neden, nereye bağlanır konusunda da hiçbir bilgiye sahip değilim. Bu konuda önerebileceğiniz, sizinde bu işi kavradığınız verileri paylaşmanızı rica ediyorum. Türkçe olması çok iyi olur.
Neyse soruma gelelim. Belki bu cevapla mantığı kavrarım. Ben bir dağ evi yapıyorum ve içinde TV var. Tvye video koydum, play'e basınca çalışıyor. Ama "package project" yapınca tahmin edersiniz ki siyah ekran bekliyor (video oynamaya geçmediği için).
Şimdi ben "begin play event" e video bağlamalıyım diye tahmin ediyorum ama o videoyu nasıl bağlıyacağım? blueprint ekranında video ile ilgili hiçbir şey görünmüyor ki bağlayabileyim.. teşekürler

mustafasahinfb' Alıntı:
Merhabalar, ben blueprint konunsunda hiç bilgi sahibi değilim. Mantığını, hangi uzantı neden, nereye bağlanır konusunda da hiçbir bilgiye sahip değilim. Bu konuda önerebileceğiniz, sizinde bu işi kavradığınız verileri paylaşmanızı rica ediyorum. Türkçe olması çok iyi olur.
Neyse soruma gelelim. Belki bu cevapla mantığı kavrarım. Ben bir dağ evi yapıyorum ve içinde TV var. Tvye video koydum, play'e basınca çalışıyor. Ama "package project" yapınca tahmin edersiniz ki siyah ekran bekliyor (video oynamaya geçmediği için).
Şimdi ben "begin play event" e video bağlamalıyım diye tahmin ediyorum ama o videoyu nasıl bağlıyacağım? blueprint ekranında video ile ilgili hiçbir şey görünmüyor ki bağlayabileyim.. teşekürler

Media Texture'a çevirmeden ki haline yani videonu direk content browser'a sürükleyip bıraktığın haline çift tıklayıp açılan ekranda details sekmesinden Auto Play'i işaretleyip sonra media texture yaparsan olacağını düşünüyorum.  :)
Bende oldu takıldığın biryer olursa yazarsın.

mustafasahinfb' Alıntı:

Merhaba Mustafa bey.
aynı sorunu bende yaşıyorum proje çalışırken play dediğimde çalışıyor ama exe çıktımda yok sorunu çözmüş iseniz video ders hazırlama imkanınız var ise çok sevinirim aynı problem ses dosyasında da var mesela ses alanını belirliyorum sesi  koyuyorum yaklaşdığımda ses var uzaklaşdığımda alandan çıktığımda ses yok tamam ama tekrar o alana geldiğimde ses hiç yok  nasıl yardımcı olbilirsiniz