victory plugin yüklüyorum fakat olmuyor bu sefer yüklediğim unreal çalışmıyor yani daha dorusu proje açılmıyor bi bilgisi olan varmı
doğru sürüm derken 4.10 4.11 4.12 mi diyorsunuz 4.11 de olmuyor mesela ben ondan denedim açılmadı bide zaten epic games in kendi sitesinden launcher ı ve ordan da unreal sürümlerini indiriyorumJacky' Alıntı:Doğru sürümü kullandığınızdan emin misiniz?
Jacky' Alıntı:Rama(plugini hazırlayan kullanıcı) her sürümde plugini güncelliyor. O yüzden 4.11 kullanıyorsanız 4.11 için derlediği plugini bulup kullanmanız gerekli.
ahmetmert2000' Alıntı:Jacky' Alıntı:Rama(plugini hazırlayan kullanıcı) her sürümde plugini güncelliyor. O yüzden 4.11 kullanıyorsanız 4.11 için derlediği plugini bulup kullanmanız gerekli.
aynen rama yı biliyorum zaten hatta 4.11 için indirdim ama sanırım ben yanlış yere atmışta olabilirm plugins in içine atmam gerekiyordu bide bende unreal eskiden program files x86 da yüklüydü fakat indirdiğim victoryplugin 4.11 için sanırsam 64bit için olanıydı o yüzden ben epic games i taşıdım ama sonra da bi kaç sıkıntı ile karşılaştım hata verdi tekrar silip yüklemek zorunda kaldım tekrar yüklendiğinde deneyeceğim galiba victoryplugin i kullanamama sebebim bu ama yine de sormak istedim belki bu sıkıntı ile karşılaşan olmuştur diye bilgi almak için
cahitburak' Alıntı:ahmetmert2000' Alıntı:aynen rama yı biliyorum zaten hatta 4.11 için indirdim ama sanırım ben yanlış yere atmışta olabilirm plugins in içine atmam gerekiyordu bide bende unreal eskiden program files x86 da yüklüydü fakat indirdiğim victoryplugin 4.11 için sanırsam 64bit için olanıydı o yüzden ben epic games i taşıdım ama sonra da bi kaç sıkıntı ile karşılaştım hata verdi tekrar silip yüklemek zorunda kaldım tekrar yüklendiğinde deneyeceğim galiba victoryplugin i kullanamama sebebim bu ama yine de sormak istedim belki bu sıkıntı ile karşılaşan olmuştur diye bilgi almak için
Sorun bu olsa gerek, basit olanlar hariç yüklü uygulamalarda taşıma işlemi yapmayın. Bu bütün sistemi alt üst eder. İşletim sistemi tarafından oluşabilecek sorunlar bir tarafa; UE4 üzerinde dizinler, yükleme sırasında ini dosyalarına kaydedilir. Taşıma işleminin burada sorun oluşturacağı açıktır.
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.