VenVedVec

Yeni üye
28 Kas 2015
21
0
0
(35) İzmir
Selamlar Arkadaşlar :) 
 Öncelikle Şunu Söylemem Lazım ki, Ben Şu Projeye Geçmeden Önce Düşündüm Ve Şu Blueprint Olsun, Işıklandırma Olsun Yada Başka Bişey.. Neyse İşte O Konularda Daha Öğreneceğim Çok Şey Olduğunu Gördüm.. Ve Sonuçta Oyun Yapımı O Kadar Kolay Değil :D
Bu Yüzdende Size Bir Sorum Olacak. Acaba Photoshop İle 3D Modellemeler Mümkün mü ? Nedenini Soracaksanız Ben Nedense Şu Blender İle İstediğim Şeyi Ortaya Çıkaramıyorum Zaten Şu Projeyi Yapmadan Karakterleri Falan Ayarlamam Gerek Yoksa Çok Vakit Kaybederim Hem Öğrenme Kısmında Hemde Blueprint Ve Anladınız İşte :D . ( Önceden Hazır Olsunlar ) 

Buda Photoshop İle Yaptığım Wallpaper ( Oyundaki En Önemli Karakterlerden Biri Olucak Eğer Bu Proje Hayata Geçerse ) ( http://hizliresim.com/knqEJy )

Photoshop ile 3d model yapamazsın, 3 boyutlu görünüm efekti vs. şeyler yapabilirsin ama çıktı olarak hep 2d gelir.

VenVedVec' Alıntı:
baskiki' Alıntı:
Photoshop ile 3d model yapamazsın, 3 boyutlu görünüm efekti vs. şeyler yapabilirsin ama çıktı olarak hep 2d gelir.
Yine de Eğer Bir Program Yani Photoshop'a Eklenebilecek Bulursanız Lütfen Yardım Edin :)

Öyle bir programda olduğunu sanmıyorum (araştırmadım), çünkü her programın yarıştığı bir kulvar vardır photoshop da adından da belli olduğu gibi resim düzenleme gibi konularda kullanılır.

uzun yıllardır photoshop kullanıcısıyım 3d modelleyemezzin ama 3d max gibi programlardan aldığın bir nesneyi maplayabilirsin  photoshopla tavsiyem bilgin varsa 3d programlardan birine yönlenmen photoshopda maplarını hazırlan ..kolay gelsin

Extended sürümünde 3D ye izin veriyor ama bi yere kadar. Eğer güzel işler çıkarmak istiyorsan Blender,3DSMax,Zbrush gibi asıl amacı 3D olan programları kullanmalısın ^^