mrtcnaslnts

Aktif üye
8 Ara 2019
608
2
44
28
Visual studio community 2019 yüklü olduğu halde aşağıdaki hatayı alıyorum

Edit: MSBUILD yukledim ve bu hatayı verdi

Setting up Unreal Engine 4 project files...
C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio\2019\Community\MSBuild\Current\Bin\Microsoft.Common.CurrentVersion.targe
ts(1180,5): error MSB3644: .NETFramework,Version=v4.6.2 için başvuru bütünleştirilmiş kodları bulunamadı. Bunu çözmek i
çin, bu çerçeve sürümü için Geliştirici Paketi'ni (SDK/Hedefleme Paketi) yükleyin veya uygulamanızı yeniden hedefleyin.
 .NET Framework Geliştirici Paketleri'ni https://aka.ms/msbuild/developerpacks adresinden indirebilirsiniz [D:\UEsource\UnrealEngine-4.26.1-release\Engine\Source\Programs\UnrealBuildTool\UnrealBuildTool.csproj]

GenerateProjectFiles ERROR: UnrealBuildTool failed to compile.

Press any key to continue . . .

Visual studio kurarken .net framework kurulmamis gozukuyor. Birşeyleri eksik seçmiş olabilirsin. Kurulum modify yap ve sağ daki listelere dikkat et .net varmı diye. Yada .net framework u manüel olarak arat google dan indir kur sürümünü.

Hepsi yüklü. Dünya kadar liste var seçtim bişeyler yükledim neyseki düzeldi Ama derleme bittiğinde 3 tane hata buldu.
Projemi Unreal Source Üzerinden açmaya çalışınca Bulunamadı diyor acaba bu hatalar yüzünden mi? Derleme süresi 20 saati geçti lütfen tekrar derlemem gerektiğini söyleme.

Şu ana kadar defalarca sıfırdan kurulum yapmama rağmen hiç birisinde böyle bir sorun yaşamadım. Herşeyi sırası ile yapmıyor olabilirmisin. Bak burada bir klavuz var: 

https://docs.unrealengine.com/en-US...mmingWithCPP/DownloadingSourceCode/index.html

Setup.bat , generateprojectfiles.bat adımları var bunları yaptın mı?

Source Compile ilk yaptığımda benim bilgisayarda 4 ila 5 saat sürüyor. Sonrasında bilgisayarına format atmadığın ya da silmediğin sürece bu derlemeyi bir daha yapmıyorsun zaten. Senin durumda ne oluyor anlamıyorum. Eğer bu linkte ki adımlar tam tamına uyguluyorsan hiç bir sıkıntı çıkmaması lazım.

Bir  de sadece kontrol için tekrar sorayim. Kodu yakın bir klasörde tutuyormusun. C:/unreal gibi. Uzun yollarda problem çıkabilir. Bir de türkçe karakter varmı. Mesela yollarda klasörün ismi türkçe harf varsa problem çekebilir. Mesela bilgisayarın ismi şenol olsa bu users klasörünün yolunu  türkçe yapar. Oda temp dosyaların koyulduğu yeri türkçe karakterli yapar. Ve sonuç olarak derlemede hata çıkabilir. Sırf bu yüzden bilgisayar isminde bile türkçe kendi ismini kullanmıyorum.

Hocam Dosya Direkt "D" de kurulu ve Türkçe karakter içermiyor. Herşeyi en baştan yeniden yaptım derleme bitti ama yine 3 hata çıkardı.

Bu resimde Derlemeden sonra Projemi Açarken ekrana gelen bildirimler