Unreal59

Yeni üye
3 Mar 2016
13
0
0
(59) Tekirdağ
Merhaba Arkadaşlar bir kaç gündür Unreal engine 4 Hesabıma giremiyorum ve Problem Yaşıyorum ve sorunu hiç dikkate almadım ama dedim heralde düzelir dedim ve sorun hala düzelmedim  hesabımın şifresini değiştirme yapamak istedim ve oda olmadı yeni şifre mail adresime gelmiyor bir başka arkadaşın bilgisayarında denedik ve onun bilgisayrındada açılma dı arkadaş ban yemiş olabilrisindedi ve ban yiyecek birşey yapmadım torrent ve kurmadım bu sorunu nasıl çözeriz arkadaşlar  içinde aldğım bir kaç modeller vardı hiç yoktan yere gitmesini istemiyorum              

0yYjYZ.jpg
[/url][/img]

Unreal59' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar bir kaç gündür Unreal engine 4 Hesabıma giremiyorum ve Problem Yaşıyorum ve sorunu hiç dikkate almadım ama dedim heralde düzelir dedim ve sorun hala düzelmedim  hesabımın şifresini değiştirme yapamak istedim ve oda olmadı yeni şifre mail adresime gelmiyor bir başka arkadaşın bilgisayarında denedik ve onun bilgisayrındada açılma dı arkadaş ban yemiş olabilrisindedi ve ban yiyecek birşey yapmadım torrent ve kurmadım bu sorunu nasıl çözeriz arkadaşlar               

0yYjYZ.jpg
[/url][/img]

Öncelikle ban yeme olasılığın düşük. Bende bu soruna benzer E-..... sorunu alıyordum. Virus programını kapatmanızı öneririm. Virus programı açılmasını engelliyordur. Eğer olmaz ise sağ tıklayıp sorunları giderme'ye basarsanız programa girmiş bir dosya varsa siler. Bunlar olmazsa desteğe bildirin.

ustat dediklerini yaptım yine olmadı  Birde  web sayfasındanda giriş yapayımdedim olmadı  nasıl bir sorun çözmüş değil ya

ZY8Nao.jpg
[/url][/img]

Unreal59' Alıntı:
ustat dediklerini yaptım yine olmadı  Birde  web sayfasındanda giriş yapayımdedim olmadı  nasıl bir sorun çözmüş değil ya

ZY8Nao.jpg
[/url][/img]

Bunun hakkında bir konu unreal engine forumunda açılmış.

Araştırdım senin için ve bazı aktif oturumlarda bu problem oluşuyormuş.

[EPIC_CS] Leebowitz 'in dediğine göre aktif oturumlarda yaşanan bir sorun. Hala bu sorunu yaşıyorsanız accounts@unrealengine.com e-posta adresine irtibata geçin. Hesabı geri almak mümkün olucaktır.

Syraption' Alıntı:
Unreal59' Alıntı:

ZY8Nao.jpg
[/url][/img]

Bunun hakkında bir konu unreal engine forumunda açılmış.

Araştırdım senin için ve bazı aktif oturumlarda bu problem oluşuyormuş.

[EPIC_CS] Leebowitz 'in dediğine göre aktif oturumlarda yaşanan bir sorun. Hala bu sorunu yaşıyorsanız accounts@unrealengine.com e-posta adresine irtibata geçin. Hesabı geri almak mümkün olucaktır.

Çok sağol Dostum hemen bir irtibat kurayım