nazim

Cezalı Üye
2 Tem 2016
394
31
0
(6) Ankara
Arkadaşlar UE4'ün gerek learn kısmından gerek marketplace'sinden bir proje indirdiğimizde çoğu zaman "Create project" olarak geliyor ve indirdiğimiz şeyi kendi projemize eklemek için çok uğraşıyoruz.Ben şöyle bir duyum aldım ne kadar doğrudur ne kadar yanlıştır bilemem.Unreal Engine 4.14 sürümünde bu create project olayını çözmüş sanırım.Create project olarak indirdiğimiz şeyleri Add to project gibi rahatlıkla projemize ekleyebiliyormuşuz.Bu duyduğum şey doğru mu? Doğruysa da nasıl ekleyebiliyoruz?

Sanırım anladım ne demek istediğini:

Mesela animasyon, texture, particle effects, vb. gibi şeyler "assets" tarzında olur ve dediğin gibi bunlarda "Add To Project" yazar. Ama eğer "Create Project" yazıyor ise, bu proje bazlı olarak oluşturulmuştur. Mesela sen oyununu 4.14 versiyonunda oluşturmuşsundur ve animasyon, texture, particle effects, vb. gibi şeyler 4.14 sürümüne uyumlu ise "Add To Project" butonuna tıkladığında senin projeni gösterir. Ama "Create Project" yazan projeleri kendi projene eklemek istiyor isen eğer, 4.14 versiyonu için "Create Project" tıkla, daha sonra satın alarak yarattığın bu proje nerede yüklü ise "Content" klasörü içindeki tüm klasörleri kendi projene kopyalarsan çalışır. Mesela "EpicZenGarden\Content" içindeki klasörleri kendi projene kopyalayabilirsin. Tabi eğer 4.14 için uyumlu ise!? Örnek veriyorum yani, umarım anlatabilmişimdir? :shy:

Yardım ettiğin için çok teşekkürler.Create projectlerin content kısmından dosyalarını alıyorum fakat bazı BP kodlamalarında hatalar oluyor bunu nasıl düzeltebilirim.

nazim' Alıntı:
Yardım ettiğin için çok teşekkürler.Create projectlerin content kısmından dosyalarını alıyorum fakat bazı BP kodlamalarında hatalar oluyor bunu nasıl düzeltebilirim.

Bilgisayarın, eğer aynı anda 2 proje açmaya müsait ise iki projeyi de açıp, bir diğerinden bakarak düzeltebilirsin. Bilgisayarın müsait değil ise ekran görüntüsü alarak yapabilirsin. Başka çözüm gelmiyor aklıma açıkçası!

Olmaması için bir sebep yok. Ya yanlış bir şeyler yapıyorsunuzdur ya da versiyon farkından oluşabilecek hatalar oluyordur. Aslolan ve yapılması gereken bu yöntemdir. Bu güne kadar hiç bir hata ile karşılaşmadım bu yöntemle ilgili.

Yardımlarınız için çok teşekkürler.Dediklerinizi deneyeceğim.Herhangi bir sıkıntı yaşarsam geri dönüş yapacağım.