EnesBS

Yeni üye
4 Ocak 2016
8
0
0
30
(16) Bursa
Öncelikle merhaba. Forumda yeniyim konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum. Her neyse benim sıkıntım resimde de gördüğünüz gibi giriş yapınca ekrana direk Connection to server failed yazıyor. İnternette -http=wininet bu tarzı çözümler var fakat hiçbiri çalışmadı  . Cevap verirseniz sevinirim.

Ekli dosyayı görüntüle 7

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    23.8 KB · Görüntüleme: 15
EnesBS' Alıntı:
Öncelikle merhaba. Forumda yeniyim konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum. Her neyse benim sıkıntım resimde de gördüğünüz gibi giriş yapınca ekrana direk Connection to server failed yazıyor. İnternette -http=wininet bu tarzı çözümler var fakat hiçbiri çalışmadı  . Cevap verirseniz sevinirim.

Aynı sorun bende de var ama iş yerinden girebiliyorum evden giremiyorum. Ayrıca evde tüm Epic sitelerine(forum, answerhub...vb) de giremiyorum. Ne zamandır bir soru da ben sorayım diyordum kısmet değilmiş ;)

cahitburak' Alıntı:
EnesBS' Alıntı:

Aynı sorun bende de var ama iş yerinden girebiliyorum evden giremiyorum. Ayrıca evde tüm Epic sitelerine(forum, answerhub...vb) de giremiyorum. Ne zamandır bir soru da ben sorayım diyordum kısmet değilmiş ;)

Yani şimdi ben hiç Unreal Engine kullanamayacağım mı ?

EnesBS' Alıntı:
cahitburak' Alıntı:

Yani şimdi ben hiç Unreal Engine kullanamayacağım mı ?
"Yani şimdi ben hiç Unreal Engine kullanamayacak mıyım?"

Öyle birşey söylemedim. Aynı sorun bende de var dedim sadece.

"Go Offline" diyerek kullanmaya devam edebilirsin.

Jacky' Alıntı:
cahitburak' Alıntı:

Forum ve AnswerHub'a bile giremiyorsanız accounts@unrealengine.com adresine durumu bildirin bence.

Birde sağ tuş yapıp yönetici olarak çalıştır yapmayı deneyin belki sorun çözülür

Jacky' Alıntı:
cahitburak' Alıntı:

Forum ve AnswerHub'a bile giremiyorsanız accounts@unrealengine.com adresine durumu bildirin bence.

Sorun ev ağımdan kaynaklanıyor diye atmamıştım ama bazı yöntemleri denememe rağmen sorun çözülmedi. Şimdi gönderdim, cevap geldiğinde buraya da yazarım.

Epic Games Launcher yerine direkt olarak Unreal Engine'in .exe dosyasını açabilirsiniz sanırım. Biraz karıştırın Unreal Engine'in bulunduğu dizini, görürsünüz orada kendi .exe dosyasını

Geçen ay bende bu durumu yaşamıştım, Epic Games üstünde foruma vs. hiç bir şekilde giremiyordum + launcher dahil. Evde bulunan başka bir PC üstünden girebiliyordum ama. Denk geldi, Windows'u tekrar kurdum geçen günlerde; şuan hiç bir sıkıntı yok. Çok acayip bir problem.

Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim bilgisayarda  2 hard disk var bu yüzden 2 windows var bide ondan deneyeyim.

salih' Alıntı:
Jacky' Alıntı:

Birde sağ tuş yapıp yönetici olarak çalıştır yapmayı deneyin belki sorun çözülür

Onlara girebiliyorum. Zaten orada gördüm bir sürü çözüm ama olmadı.

\Epic Games\4.8\Engine\Binaries\Win64

Motorunuzun kurulu olduğu yerde şu klasörlere girin(4.8 benim motor sürümüm) ve UE4Editor dosyasından motoru çalıştırın,

Motor açılırken epic games login penceresi gelir,kapatın ve devam edin (gereksiz ram harcayan bir uygulama zaten :)  )

Daha önce bahsetmiş olduğum bendeki problemi çözdüm. İlgilenenler için de buraya yazıyorum.

Modem ayarlarında, muhtemelen WAN altında en büyük paket boyutunu belirleyen "MTU" değeri bende 1492'ydi. Bu değeri 1450 yaptım ve artık "Epic" ile ilgili tüm sitelere girebiliyorum. "Launcher" bağlantısında da sorun yaşamıyorum. Daha önce sadece evden ve sadece Epic Network ile ilgili yerlerde sorun yaşamaktaydım.

Bununla birlikte paket boyutunu büyütmüş olsaydım çözüm anlamlı gelebilirdi ancak şimdi neden işe yaradığını pek anlamadım doğrusu. Bilgisayar ağlarından anlayan birisi açıklayabilir.

cahitburak' Alıntı:
Daha önce bahsetmiş olduğum bendeki problemi çözdüm. İlgilenenler için de buraya yazıyorum.

Modem ayarlarında, muhtemelen WAN altında en büyük paket boyutunu belirleyen "MTU" değeri bende 1492'ydi. Bu değeri 1450 yaptım ve artık "Epic" ile ilgili tüm sitelere girebiliyorum. "Launcher" bağlantısında da sorun yaşamıyorum. Daha önce sadece evden ve sadece Epic Network ile ilgili yerlerde sorun yaşamaktaydım.

Bununla birlikte paket boyutunu büyütmüş olsaydım çözüm anlamlı gelebilirdi ancak şimdi neden işe yaradığını pek anlamadım doğrusu. Bilgisayar ağlarından anlayan birisi açıklayabilir.
O ayarı akk den kurtulmak için kullanıyorlardı?(denemiştim ve 1dk çalışmıştı :/ )

ClimbDown' Alıntı:
cahitburak' Alıntı:

O ayarı akk den kurtulmak için kullanıyorlardı?(denemiştim ve 1dk çalışmıştı :/ )

Aynen. Bugün çalışmıyor zaten. İyi ki söylemişsin, öğlen kontrol ettim yine sorunlu. Çok can sıkıcı bir hata.

EnesBS' Alıntı:
Windows 10'a geçtim artık girebiliyorum. Önceden Windows 7 kullanıyordum bu arada.

Üşenmezsem ben de geçeceğim ama bendeki sorunla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. Evde 2 masaüstü, 1 dizüstü ve 2 cep telefonundan denedim, giremiyorum.